Holínky Demar. Jaké jsou vaše zkušenosti? Poradíte?

tonicka16
5. lis 2020

Zdravim, prosím o radu s výběrem holinek, protože corona🤦‍♀️ potřebuji dceri koupit větší, máme nějaké neznačkové, teď bych chtěla koupit Demar, ale nevím které. Stačí na chladnější podzim ty obyčejné se zateplenou vložkou? Nebo jsou lepší mammut? Dají se potom taky nosit jako holinky bez vložky na jaře nebo jsou to spíš snehule? A jak sedi velikost? Zimní botky máme 25, tak nevím, jestli vzít 24/25, přijde mi blbost brát menší velikost, ale 26/27 mám strach, že ji budou padat z nozky 🤦‍♀️ jaké jsou vaše zkušenosti? Děkuji!

semisovamys
5. lis 2020

Ja kupovala vloni synovi Demar Mammut s tou ovci vlozkou, pak uzil i bez vlozky jako holiny uplne v pohode🙂 Velikost jsem brala mensi( puvodne jsem objednala vetsi a pak menila za mensi). Letos budu to same brat i mladsimu synovi 🙂

olga_
5. lis 2020

@tonicka16 Velikost nejlépe ověříš na e-shopech. Třeba vpavucine.cz píše velikost s vložkou i bez ní. Teď na podzim/zimu bych se řídila tou velikostí s vloužkou, na jaře vložku vyndáte a botka bude pořád sedět, i když nožka poskočí. Jinak mají dost velké rozdíly mezi velikostmi, takže třeba syn už je druhým rokem mezi velikostmi - menší by mu byla malá a větší by z něho spadla, takže jsem koupila zateplené Bundgaard, které mu padnou. Nadměrek by měl být u holínek ideálně 1 cm.

tervi
5. lis 2020

@tonicka16 Rozhodně na zimu mamuty.😉 Já je kupuji každý rok a nosí je celý rok-v létě bez vložky... Velikost beru tu větší, protože v zimě do nich má teplé ponožky a do léta noha doroste.

mi35
5. lis 2020

Také Demar Mamut. Dcera má nohy 16,5 cm a vel. 26/27. Začíná je nosit s vložkou, na jaře bude mít bez ní.

te_reza
5. lis 2020

Mamut. Obyčejný gumáky ma erární ve školce.

becicka
5. lis 2020

Máme také Mammut na nožku 17cm vel. 26/27

tonicka16
autor
5. lis 2020

Super, tak je zkusíme, děkuji vám za rady!🙂