icon

Jaké velikosti oblečení v Sinsay pro moje děti doporučujete?

25. lis 2025

Ahoj, chci objednat pro syna a dceru nějaké oblečení že Sinsay. Zaujaly mě tam slevy.😆
Dcera je hubeňour. Má asi 105 cm, 15kg a nosí velikosti např. Lidl 110/116, H&M 116, Pepco 116 a někdy i 122.
Syn má skoro rok a 11kg. Nosí Pepco 86, něco 92, H&M 80, něco 86 a Lidl je aktuálně na přelomu velikostí, kdy 74/80 mu začíná být malá a 86/92 zase velká.😃
Jaké velikosti doporučíte objednat v Sinsay? Děkuji. 🙂

miryp
25. lis 2025

Syn je hubený a brala jsem mu velikost shodnou s velikostí, kterou má v H&M a bylo to ok. Ale rovnou tě varuji, že na tom i při těch slevách proděláš, protože ta kvalita je hrozná a za chvíli se to rozpáře, trička nedrží tvar, po vypraní se srazí na délku a vytáhnou do šířky, atd.

misha31
25. lis 2025

Jako kdybys chtela nakoupit dopredu za levny peniz a hlavne o tridu vyse nez ma Sinsay, tak na mem eshopu probiha rovnez black friday. Mame tam i tricka za 29Kc apod, obleceni v akci je prevazne od francouzského vyrobce. Ale lidi se na to hodně vrhly a prevazuji velikosti 98-104.
Tak kdyby nahodou - https://www.garfoo.cz/akce-vyprodej/

marsul
25. lis 2025

@anonym_autor určitě bych objednala větší oblečení, protože Sinsay má dost úzký střih věcí. Ale přesně jak tu bylo napsáno, od kvality nečekej moc

sigyn
25. lis 2025

Pokud používáte sušičku, tak volte vždy o velikost větší než běžně nosí, protože se oblečení rychle "srazí"

jannym
25. lis 2025

Sinsay do susicky vubec, to je pak nepouzitelny (to se snad svcrkava s kazdym cyklem) jinak syn je jak reklama na hlad, ale ruce ma asi delsi nez je asi bezne pocitano, protoze aby mel dlouhy rukav dlouhy tak potrebuje o cislo vetsi

martivit92
25. lis 2025

@anonym_autor Sinsay vždycky o velikost větší, nám se to prostě srazí 🤷🏼‍♀️ . Reserved, Zara, Next zase bývají větší. Ale co se týče těch levnějších Pepco, Sinsay vždy beru o velikost větší.

cherie24
25. lis 2025

U sinsay bych se nebála větší velikosti. Kupovala jsem tam holkám asi 3x princeznové šaty na focení a vždy jsem brala o číslo větší.

zuzekk
26. lis 2025

Radši bych se tomu vyhnula úplně, cena neni všechno..

autor
26. lis 2025
@zuzekk

Radši bych se tomu vyhnula úplně, cena neni všechno..

@zuzekk Tak otázka nezněla. 🙂

zuzekk
26. lis 2025
@anonym_autor

@zuzekk Tak otázka nezněla. 🙂

@anonym_autor přesto si dovolím radu mimo ni. Jestli te přiměje k zamyšlení, je už tvoje věc.

autor
26. lis 2025
@zuzekk

@anonym_autor přesto si dovolím radu mimo ni. Jestli te přiměje k zamyšlení, je už tvoje věc.

@zuzekk Dobře, díky. Zamyslela jsem se nad tím už předtím než jsem založila tuto diskuzi. 👍

terisek2222
27. lis 2025

Já sinsay mám ráda a dětem sedí a vydrží i x praní, tak každý má jinou zkušenost. Jediný co nesedí u dcery jsou pyzamovy kalhoty, to ne. Ale třeba HM ma přechodnou velikost a 122 je jí mega široký a 116 už zase na delku krátky,takze sinsay a gate to jistí. Jinak dceři kupuji co nosí, ale u syna to už musím brat 140 a uvažují i nad vetsi a to nosí 134/140

snahnah
27. lis 2025

Velikosti a kvalita jak co. Něco jsou fakt strašné hadry, něco zas mile překvapí. Na nejmladší 4 letou mám věci velikosti 104-122. Nejstarší 7 letá kalhoty 128/134,ty tam obecně mívá dlouhé, vršky 140-152. Sortiment dobře znám(pracuju tam), je toho kvanta a je to fakt kus od kusu…