Jaké velikosti oblečení v Sinsay pro moje děti doporučujete?
Ahoj, chci objednat pro syna a dceru nějaké oblečení že Sinsay. Zaujaly mě tam slevy.😆
Dcera je hubeňour. Má asi 105 cm, 15kg a nosí velikosti např. Lidl 110/116, H&M 116, Pepco 116 a někdy i 122.
Syn má skoro rok a 11kg. Nosí Pepco 86, něco 92, H&M 80, něco 86 a Lidl je aktuálně na přelomu velikostí, kdy 74/80 mu začíná být malá a 86/92 zase velká.😃
Jaké velikosti doporučíte objednat v Sinsay? Děkuji. 🙂
Jako kdybys chtela nakoupit dopredu za levny peniz a hlavne o tridu vyse nez ma Sinsay, tak na mem eshopu probiha rovnez black friday. Mame tam i tricka za 29Kc apod, obleceni v akci je prevazne od francouzského vyrobce. Ale lidi se na to hodně vrhly a prevazuji velikosti 98-104.
Tak kdyby nahodou - https://www.garfoo.cz/akce-vyprodej/
@anonym_autor určitě bych objednala větší oblečení, protože Sinsay má dost úzký střih věcí. Ale přesně jak tu bylo napsáno, od kvality nečekej moc
Pokud používáte sušičku, tak volte vždy o velikost větší než běžně nosí, protože se oblečení rychle "srazí"
Sinsay do susicky vubec, to je pak nepouzitelny (to se snad svcrkava s kazdym cyklem) jinak syn je jak reklama na hlad, ale ruce ma asi delsi nez je asi bezne pocitano, protoze aby mel dlouhy rukav dlouhy tak potrebuje o cislo vetsi
@anonym_autor Sinsay vždycky o velikost větší, nám se to prostě srazí 🤷🏼♀️ . Reserved, Zara, Next zase bývají větší. Ale co se týče těch levnějších Pepco, Sinsay vždy beru o velikost větší.
U sinsay bych se nebála větší velikosti. Kupovala jsem tam holkám asi 3x princeznové šaty na focení a vždy jsem brala o číslo větší.
Radši bych se tomu vyhnula úplně, cena neni všechno..
Radši bych se tomu vyhnula úplně, cena neni všechno..
@zuzekk Tak otázka nezněla. 🙂
@anonym_autor přesto si dovolím radu mimo ni. Jestli te přiměje k zamyšlení, je už tvoje věc.
@zuzekk Dobře, díky. Zamyslela jsem se nad tím už předtím než jsem založila tuto diskuzi. 👍
Já sinsay mám ráda a dětem sedí a vydrží i x praní, tak každý má jinou zkušenost. Jediný co nesedí u dcery jsou pyzamovy kalhoty, to ne. Ale třeba HM ma přechodnou velikost a 122 je jí mega široký a 116 už zase na delku krátky,takze sinsay a gate to jistí. Jinak dceři kupuji co nosí, ale u syna to už musím brat 140 a uvažují i nad vetsi a to nosí 134/140
Velikosti a kvalita jak co. Něco jsou fakt strašné hadry, něco zas mile překvapí. Na nejmladší 4 letou mám věci velikosti 104-122. Nejstarší 7 letá kalhoty 128/134,ty tam obecně mívá dlouhé, vršky 140-152. Sortiment dobře znám(pracuju tam), je toho kvanta a je to fakt kus od kusu…

Syn je hubený a brala jsem mu velikost shodnou s velikostí, kterou má v H&M a bylo to ok. Ale rovnou tě varuji, že na tom i při těch slevách proděláš, protože ta kvalita je hrozná a za chvíli se to rozpáře, trička nedrží tvar, po vypraní se srazí na délku a vytáhnou do šířky, atd.