icon

Jakou čepici vybrat, aby nepadala?

11. bře 2025

Prosím pomoc. Už máme asi 10. Čepici… H&M , Lindex .. větší a menší velikosti jsme zkoušeli, vše sklouzává. Po minutě v kočárku furt zastavuju a nandavám. Moje nervy to nedávají…
Prosím doporučte nějakou co nepadá a drží!!!! Za všechny prachy… já můžu všechny tak leda podarovat…

autor
11. bře 2025

Ještě jsem zapomněla napsat, že synovi je 11 měsícu

pipi_puncocha
11. bře 2025

Merino kukla - mám odzkoušenu značku Crawler.

autor
11. bře 2025

@pipi_puncocha nesnese kukly 🤷🏼‍♀️ taky jsme zkoušeli merino od Mikk Line

autor
11. bře 2025

@1pomnenka zkusím, děkuji. Jen ty jejich velikost… bodýčka objednávám o 2 velikost větší a tak nevím jak s čepicí

1pomnenka
11. bře 2025

My měli tu bez zavázek a byla hodně moc pružná.

misha31
11. bře 2025

Mam 14mes kluka a jedine Rockino, cesky vyrobce, paradne sedi, nepadaji

mysh_me
11. bře 2025

Outlast je super 👍 je to pruzne a dobry strih, sedi. A kdyz vezmes zavazovaci tak se ani nehne. Velikost bych ti doporucila na 11m vetsi dite tu jejich 3, ctyrku mi obliklo dite i do skolky 😉

fioreta
11. bře 2025

🙂))))))))) nějakou velkou si uplést 🙂 ty z obchodu jsou fakt maličkatý šunty jak na panenky...

autor
11. bře 2025

No tak jen abych trefila velikost… furt objednávám jen čepice a už me to nebaví.. jedna malá, jedna velká… pak to vracet nebo prodávat

alianan
11. bře 2025

Pro holky mám teď Doke a Drace a sedi pěkně. Nebo kupuji na trhách od nějaké malé firmy či švadlenky. Ty také většinou sedí dobře.

Jak holky dávaly odkaz na outlast, tak ten sedí perfektně, ani se nehnou, ale počítej, že hezký není ani trošku.😅

autor
11. bře 2025

@alianan děkuji.. v těchto případech mě jde spíš o funkčnost a praktičnost a ne o vzhled 🙂 dítě mi nejspíš za pár let nepoděkuje , že měl hezkou čepici 😀

4formy
11. bře 2025

Syn ma tez 11 mesicu a koupili jsme u nas proste v miminkovskym obleceni dulezite je aby mela lem kolem hlavicky pak to krasne po obvodu drzi

hennrietta
11. bře 2025

Little Ángel kupují dceři a velikostní tabulka sedí. 😉

ajja87
11. bře 2025

Taky hlasuju za Outlast, nevěřila jsem tomu,ale fakt sedí pěkně.A hezký najdeš taky,jen není takový výběr.Mela jsem několik šitých i od švadlen a vždycky jim lezli uši nebo se staceli i zavazovaci a tyhle jsou naprosto super👍

alpakovo
11. bře 2025

Napiš si @losbobos, čepice má super a můžeš si nechat ušít na míru 😉

losbobos
11. bře 2025

Klidne napis ip 😉 me staci jen obvod hlavicky 😉

michaela666
11. bře 2025

Nechávám si šít už 3 rok od moc šikovné paní a je to nejlepší volba. Změřím obvod hlavičky, vyberu z nabídky motiv látky, střih čepice a do 5 dní mám doma. Beru k tomu i nákrčník ve stejném vzoru.
Z obchodů jí taky většina neseděla.