Jsou velikosti H&M, Next a Zara u dětí stejné?
Zdravim, chtela jsem se zeptat, jestli nemate nekdo zkusenost s oblecenim zn. H&M a Next. Je to stejna velikost? Ted kupujeme obleceni zn. H&M a prijde mi, ze kvalita sla dolu. Ted jsem zkusila objednat obleceni H&M Adorables, tu jejich lepsi znacku. Ale nevim, jestli neprejit na Next nebo Zaru. Libi se mi to jejich obleceni, jen nevim jak je to s velikosti kvalitou. Nekde jsem cetla, ze Next je mensi nez H&M. Tak nevite nekdo velikostni srovnani znacek? Moc vy mi to pomohlo. Abych to nevybirala a pak nevracela. Moc dekuji.
@veronikalam Next mi přijde velikostně stejný jako HM a kvalitou je fakt o dost lepší. A jak je psáno výše, tak i Lindex je kvalitou super. Tam však jsou velikosti o dost větší, takže dcera ještě v roce a čtvrt má zavinovací rostoucí body 62 (sice je drobek, ale jiné značky má 74-80).
Obecne jde kvalita obleceni uz nekolik let dolu ☹ next byl jednu dobu hodne oblibeny, zaru moc nemusim, je to ulne jiny vkus. Hm se pokazilo hodne, lindex jak co. Ted kupuji oblečení casto mimo tyto znacky a pak vyhazuji, protoze zmíněné i ve slevách obzvlášť pro kluky celkem bida
Však je to stejně, vše je šité v Číně akorát si na to da každý svoji značku.
Holky diky. Zkusim objednat Next a uvidim.
Však je to stejně, vše je šité v Číně akorát si na to da každý svoji značku.
@fire85 Ta kvalita opravdu stejná není.
@fire85 Ta kvalita opravdu stejná není.
@nelly_strokova jak to tedy je podle vás?
@nelly_strokova jak to tedy je podle vás?
@fire85 To, že je vše šité v Číně (i když ne vždy to tak je) ještě neznamená, že má vše stejnou kvalitu. Kromě Zary jsem měla věci od všech uvedených značek a i jiné z těch levných (Pepco, Sinsay) a když to vezmete do ruky, tak rozdíl poznáte. Navíc třeba body od Lindexu má dcera už víc než rok a pořád ne super, zatímco levnější je po pár praních kus hadru.

Velikost mi přijde stejná. A kvalita super 👍🏻 Za mě nejlepší Next a Lindex. Zara mě teď také zklamala, koupila jsem dceři trička ta lepší a už se mi u nich pářou lemy. A HM za mě nejhorší kvalita, hlavně většina nedrží po pár vyprání tvar a dělají se mi i dírky. Ale jsou samozřejmě vyjímky a už jsem i z hm měla fajn kousky. Ale Next a Lindex super vždy 👍🏻