icon

Kde koupit nejlevněji celou výbavičku z druhé ruky?

13. črc 2023

Holky ráda bych si koupila celou výbavičku z druhé ruky. Jsem potřetí těhotná, s odstupem 10-ti let, všeho jsem se zbavila a teď se mi nechce už do těchto věcí příliš investovat a ani nemám moc času projíždět všechny možné portály. Na kterém bazaru najdu nejvíc věcí po kupě? Který je nejspolehlivější? Kde Vy nejčastěji inzerujete?

Děkuji

katherine177
Odpověď byla odstraněná
hojda
13. črc 2023

doporučuji si dát poptávku do nějaké místní bazarové/swapovací skupiny na fcb a vyřešit to lokálně. Jinak inzeruji tady, na vinted mě nebaví ty houfy podvodníků.

eressiel1020
13. črc 2023

Já budu prodávat nějaké věci po dceři kočárek, hrazdičku

kubesovaadelka
Odpověď byla odstraněná
prejeta_zaba
Odpověď byla odstraněná
gdpr
Odpověď byla odstraněná
swan42
13. črc 2023

Reklama na jiny bazary je tu zakazana (viz smazany komentarr) a bazar tady na koniku uz je par let totalne mrtvej

barchen
13. črc 2023

Pokud neopevujes lokalni bazar, budes nekompromisne smazana 😉. Bazar kone zaspal dobu, vic nez polovina uzivatelu neaktivni, fotografie zbozi jako z minuleho stoleti a ani podvodnici sem radeji nechodi 😁. Lokalni FB skupiny vaseho mesta nebo okresu a zadej poptavku, co presne hledas a pak vybirej. Nenech se natlacit do nejakych mega baliku ze vysoke ceny, casto jsou tam zbytecnosti.

veronikav31
Odpověď byla odstraněná
veronikav31
Odpověď byla odstraněná
nataliere15
14. črc 2023

Ahoj, prodávám nějaké oblečení po dvou synech, deky, postýlku, mantinely do postýlky a monitor dechu. Na cenách se rada domluvim.

krisstina93
Odpověď byla odstraněná
martikbertik
Odpověď byla odstraněná
veronikav31
14. črc 2023

@hojda mě se ještě nestalo,že bych tam narazila na podvodníky,ba naopak jsem narazila na podvodníky hlavně na Facebooku

hojda
14. črc 2023

@veronikav31 kupuješ nebo prodáváš?

eviicka
14. črc 2023

Já využívám příležitostně bazar tady, pak ten jehož jméno nesmím napsat a FB. Nakupuju i prodávám. Každý má svá pozitiva i negativa. Podvodníci zatím jen na FB. Na tom nejmenovaném mi vadí, že je komplikovaný nákup od místních.

Když jsem chtěla výbavičku pro miminko, tak jsem zmapovaja svoje okolí a oslovila kamarádky-maminky a věcí jsem měla více než dost - za prodejné/lepší kousky jsem jim normálně zaplatila a k tomu dostala kupu dalšího. Spokojené jsme byly všechny a já věděla od koho ty věci jsou.

veronikav31
14. črc 2023

@hojda oboje, již jsem přišla o dost peněz dokonce i na dobírku zaslané věci.

andreacantu
24. črc 2023

Holcicka mi vyrusta z kocarku autosedacky vanicky a vseho dalsiho a vse budu prodavat a k tomu neco rozdavat. Klidne napis zpravu. Poslu fotky.