icon

Kde nakupovat oblečení pro miminka z druhé ruky?

18. črc 2025

Dobrý den omlouvám se za anonym ale je to překvapení
Čekám 3 dítě ❤️a rodině jsme to ještě neoznámili
Chtěla bych se zeptat kde kupujete oblečení ? Neutrální barvy pohlaví si chceme nechat jako překvapení 😊 děkuju

lencaa11
•
18. črc 2025

@anonym_autor na FB se dá sehnat za pár korun pěkná vybava od všeho ...

autor
•
18. črc 2025
@lencaa11

@anonym_autor na FB se dá sehnat za pár korun pěkná vybava od všeho ...

@lencaa11 děkuju ja se byla kouknout v pepcu ,Kiku ,sinsay a zatím mě nic nezaujalo vše buď vyloženě pro chlapečka nebo holčičku

lencaa11
•
18. črc 2025
@anonym_autor

@lencaa11 děkuju ja se byla kouknout v pepcu ,Kiku ,sinsay a zatím mě nic nezaujalo vše buď vyloženě pro chlapečka nebo holčičku

@anonym_autor no to už člověk musi narazit no nebo ještě Tesco ,ale hodně na fb maminky prodávají za pár korun a i v pěkném stavu ...

reeeza
•
Odpověď byla odstraněná
•
hennrietta
•
Odpověď byla odstraněná
•
krisstina93
•
Odpověď byla odstraněná
•
janule0123
•
18. črc 2025

@anonym_autor neutral dneska moc neseženeš.. a když už si myslíš, že je to neutral tak ti pochválí volbu ve stylu.. jeee vy už víte ze to bude kluuuk?🤣🤣🤣kamaradka co si to nenechali rict mela nachystane obě varianty na zacatek a pak dokupovala az po porodu

gruyerre
•
18. črc 2025
@anonym_autor

@anonym_autor lindex má krásné neutrální oblečky. Dají se sehnat na bazaru.

cassidyc
•
Odpověď byla odstraněná
•
journals
•
Odpověď byla odstraněná
•
cassidyc
•
18. črc 2025

Next má také hezké neutrální, zkus pohledat na bazarech.

uzivatelkapetra
•
19. črc 2025

Tak pro novorozence jsem měla převážně bílá bodyčka, zelenou zimní kombinézu (což je pro 90% obyvatelstva automaticky kluk) a ty větší velikosti se dokupovaly později, takže balíček pro novorozence v neutrálních barvách a pak už snad budete vědět, co máte 🙂
Sama bych se toho zbavovala nejradši, ale je mi zase líto to oblečení vyhodit a nějaké inzerování po kouscích mě taky neba. Nedávno jsem něco poslala přes sestřenici, která hodně swapuje, taky dobrá věc.

eviicka
•
19. črc 2025

Já si vytvořila síť kamarádek od kterých jsem 1. roky oblečení brala.

Pohlaví jsme nevěděli a přišlo mi, že právě na novorozence byl výběr celkem pestrý (bílá, šedá, béžová, svetle zelená). Ale je to 5 a 9 let.

squezy
•
Odpověď byla odstraněná
•
natalie1709
•
Odpověď byla odstraněná
•