icon

Lahev pro kojence na cesty. Máte tip?

verunnaj
19. bře 2025

Ženy, máte tip ma lahev na ven pro kojené dítě? Doma pije ze skleničky ale na ven to úplně volba není 😅 díky 🙏🏼

krisstina93
19. bře 2025

A jak staré dítě?

verunnaj
autor
19. bře 2025

@krisstina93 necelých 8m

cilkat
19. bře 2025

"Doma pije ze skelničky", tam už si myslím, že kojení nezkazíš. Už bude mít víc funkci "přitulit" než "mám hlad" a bude ho prostě umět. Takže bych klidně vzala i kojeneckou lahev, nebo něco s pítkem (klidně typ: https://www.topgal.cz/p/ziva-22065 ) . Neučila bych asi zatím na brčko, tam je ten mechanizmus jiný (jednak musí "táhnout" - aktivně sát, druhak nesmí naklánět lahev)
V těhle začátcích se taky hodně osvědčuje obyčejná lahvička, co má Kubík - prostě aby to nahoře mělo zúžené pítko, ale bez té silikonové membrány proti vylévání. ... Jako jo, blbě se mejou, ale zase ta investice je tak malá, že když ji budete používat měsíc, svět se nezblázní.

alianan
19. bře 2025

Já si myslím, že pokud bez problémů kojíš, tak si kojení nezkazíš ani u malého miminka, natož u osmiměsíčního.
Jak se mi hodilo, tak jsem používala lahvičku i u novorozenců a nikdy nebyl problém, kojila jsem do dvou let.
Já mám Avent lahvičky, ale asi je to jedno, vyber, co se to bude líbit.

chybadel
19. bře 2025

@verunnaj za mě B-box s brčkem

verunnaj
autor
19. bře 2025

Díky všem ☺️

bebe12
19. bře 2025

@verunnaj Od podobného věku syna na ven používám Nuk Magic Cup a pro nás je doteď úplně super 🙂

alice180
19. bře 2025

@bebe12 souhlasim, taky používáme magic cup a jsem spokojená. Měl i netekouci od Canpol babies a to nebylo ono.

mecaira
20. bře 2025

Ahoj, taky jsme učili hned ze sklenky. Na cesty používáme tehle už někdy od 6. Měsíce cca. Ty s brčkem mi prijdou jako totalní kravina…
Proč dítě učit pít brčkem? K čemu je to dobré? Dle mého nesmysl…
Dnes je holce přes rok a už to ani moc nepouzivame, jen treba v autě. Vzdycky zajdeme nekam , kde ji objedname vodu normalne do sklenky.