Letní kočárek pro novorozeně. Poradíte, prosím?
Ahoj, narodí se nám první miminko v červenci a nevím jaký vybrat kočárek aby byl na léto lehký a prodyšný, asi se síťkou, zároveň ale dostatečně velký i na zimu až miminko povyroste, poradíte prosím? Nejlépe ve 2kombinaci i se sporťákem a do cca 15-20tis. Je sice čas, ale v dnešní době si to ani nemůžete jít nikam osobně prohlédnout. Vajíčko budeme mít jiné. A do čeho vlastně zabalíte miminko až ho povezete z porodnice domů v horkém červencovém dni? 🙂
Sice nebudu mít letní miminko, ale kočárek mám Camarelo a lehký je krásně a má velikou korbu.
@mouss mám Britax go big 2. Rodila jsem 19.6., ted ma syn 8mesicu, 10kg a je pořád v korbě. Sice si už seda, ale chci ho tam udržet aspon do konce února, pak půjde do sportaku. Kocar je velky, prostorný, bytelny. Jezdím kočičí hlavy, polnacky, les, běhám s nim, porad skládám a vozím v aute.vydrzi hodně.
@mrstte můžu se zeptat jaký typ kočárku od camarela máš? Kamarádky mi tuhle značku kočárku doporučili ale co jsem koukala tak moc lidí tohle kočárek nemá. Děkuji moc klidně napiš do zprávy 😊děkuji
Polskou dvojkombinaci jsem teď na vánoce vyměnila za dvojkombinaci Britax go big 2 a nemůžu si stěžovat. Dcera je červnová a je stále v hluboké korbě.

ahoj, rodila jsem 17. června ve 30stupňových vedrech. Mimčo jelo domů v bodíču, polodupačkách a lehkém svetříčku, přece jen bylo poprvé venku, ale pak už v kočárku jezdilo většinou jen v body a přikryté plenou. Moc dobrou zkušenost mám s tímto kočárkem, je to košatina, takže je vzdušný, všichni ho moc chválili za vzhled, a korba je opravdu velká, takže nebyl ani problém s fusakem v zimě. Díky velkým nafukovacím kolům jsme v pohodě jezdili i v terénu https://www.luceda.cz/kocarky/kocarek-lonex-cla... Ovšem sporťák z dvojkombinace byl hrůza, kupovali jsme pak jiný. I kvůli místu v autě. Skládací sporťák vždy zabere méně místa než skládat podvozek z kombinace a na něj pak ještě sportovní korbu.