icon

Poraďte, prosím. Kde obout a obléct komplet 3 děti a nezbankrotovat?

olusik87
3. pro 2020

Dobrý deň! Idem po radu - doporučenie. Kde obliecť , prípadne obuť komplet 3 deti a u toho nezbankrotovať ? Ďakujem za odpoveďe.

nikolite
3. pro 2020

Pepco , C&A

sweetest
3. pro 2020

Na bazarech...

lenatko91
3. pro 2020

Vinted, bazoš, bazárek tady na MK, případně různé skupinky na fb třeba. Dceru z 90% oblékám takto, navíc ještě dost věcí podědila

zelenaesmolda
3. pro 2020

@nikolite
Pepco fakt ne,jsou to sunty

zelenaesmolda
3. pro 2020

@olusik87
Obleceni na bazarech,na fb je spousta bazarovych skupin.Muzou nektere kousky zdedit i po sobe.
Boty bych z bazaru nekupovala,pro spravny vyvoj nohy by dite nemelo nosit boty po nekom,navic me osobne to prijde dost nechutne.

jitkaem
3. pro 2020

@zelenaesmolda jsou to sunty, to souhlasim. Ale nevadi mi tolik, kdyz syn znici na hristi triko za 60 Kc 🙂 na tohle je to super 🙂

zelenaesmolda
3. pro 2020

@jitkaem
no,ja mam od tama leginy,male padaji v pase.Strample zase jsou tak tesne,ze nejdou skoro obliknout.Tricko jsem chtela koupit ale vypadalo spis jako pyzamo.Jedine dobre co od tama ma jsou teplacky.

olusik87
autor
3. pro 2020

Ďakujem , ja to nenapísala dobre, pardón. Obliecť na zimu posledné vrstvy . Či niekto nedoporučì obchod , kde keď človek nakùpi za min. 5000,- dostane peknú množstevnù zľavu napr.

olusik87
autor
3. pro 2020

Napr. Skúsenosť s Alzou , nákup za 13000 a ešte platiť poštovné + písali že doručenie najneskôr vo štvrtok a v stredu večer email že objednávka zrušená , bez udania dôvodu....

keksik002
3. pro 2020

Pepco, kik - nakupujem pravidelně na syna a za nas spokojenost
Pak ještě bazary ale to je ted slozite s temi vsemi podvody.. 🤷‍♀️😉

zelenaesmolda
3. pro 2020

@keksik002 Tak na bazaru kupuju zasadne jenom s osobnim odberem

prostenika85
3. pro 2020

Bundy, šponovky i boty za hezké ceny má Lidl. Jestli to nehoří, v lednu budou určitě ještě levnější. Včera jsem viděla na Lidl shopu zimní bundy za 250kč 🙂