Příbory a talíře pro batole: Jak vybrat vhodné?
Ahoj, jaký příbor a talíř pro rok a půl holčičku.
Momentálně máme vidličku-kaufland.
lžičky plastové-dm.
talíř plast-pepco.
Představuju si třeba talíř silikonový
Plastové ani silikonové talíře jsme nikdy nevedli, měly buď dětské sady karlovarského porcelánu, nebo naše běžné talíře. Pokud bych chtěla něco nerozbitného, volila bych misku z kokosu, což je přírodní materiál se snadnou údržbou (používám ji na kaši). Příbory měly v sadě od Tescomy z nerezavějící oceli.
@terez317 malý teď dostane nerezový,ale konce mám udělané na přání. Hasiči,policie,sanitka a bagr. A už rok má porcelánovou sadu s krtečkem,léto dostane s tlapkami. Ještě se mi nestalo, že by něco rozbil,ani u těch straších ne. Plastové talířky mají kluci spíš když si jídlo berou k sobě nebo ven
Mám sadu nádobí od Stokke a příbory mi maximálně vyhovují. Oba synové se s ní naučili jíst, mladší má 16m a už jí krásně sám. Přbory jsou tedy za mě nejlepší v kombinaci silikon a nerez.
Porcelánové nádobí si netroufám dát, protože nemám čas ho hlídat aby s ním nemrskl. Když jí on, jím i já 🙂 takže máme takovou všehochuť plast + silikon.

Já bych jí to nechala tak jak to má ted , malej má 6 a pořád chce plastový talíř , alspon vím že se nic nerozbije . Podle mě je malá na jiný příbor , ale ten silikonový nezní špatně . To se nechám inspirovat