Sandálky pro holčičky 2 roky. Jakou značku doporučíte?
Ahoj maminky, prosím doporučte mi nějakou značku sandálků pro holčičku cca 2 roky. Na trhu je toho tolik, že vubec nevim jak se orientovat........ děkuju!
@lentilkah když já nevím v čem jiném ji na tu zahradu, kde je bordel, a nejde to uklidit, protože zahrada je sdílená, vypustit. Musí mít prostě botky jinak si něco hned vrazi do nohy. Nemáme takovou tu pěknou zahradu s trávníkem. Tady je stolety bordel s kterým se ani nic moc dělat nedá kvůli seniorovi co tu žije a co všechno hází po zemi.
Ja ale nerekla, ze ji mas nechat bosou. Jen jsem uvazovala nahlas o udrzbe kozenych sandalku 😉
Za me je to proste mnohem horsi, nez udrzba "plastovych".
Kožené sandálky jsou za mě naprosto v pohodě - všechny moje děti nosí a nosily kožené sandálky 🙂. Vůbec bych tady o tom dál nediskutovala. Spíš by to chtělo pořádně přeměřit tu nohu, aby ti bylo možné nějak poradit. Mrkni na blog vpavucine.cz, kde je článek o měření nohy: http://vpavucine.blogspot.com/2016/08/jak-vybir...
Pak má možná smysl diskutovat dál.
Šla bych do dětské obuvi, tam určitě něco a prodavačkou vyberete 🙂, jinak malé bylo v loni v létě dva, měla Keen a byla jsem nadšená, letos je koupíme zase. Ale na zahradu měla i crocsy, naučila se obouvat s páskem a v pohodě 🙂. Pro ni to bylo nejrychlejší 🙂, sandále pak už byli spis na procházky 🙂. Sice už byla bez plen od března, ale venku se čůrat učila, a to ty crocsy byli super, páč si téměř po každé nacurala do bot.
@jelenice_zavodnice ja uz koupila taky po nekolikate...a kdyz jeste ji na podzim byly dobre a nastoupila v 2,5 l. do skolky, dala jsem ji je tam misto backor, umi si je totiz rychle obouvat. Ucitelky s tim nemely problem, kdyz jsou ciste, coz jsou. Ja ty plastovy nesnesu ani sama, mam dvoje keen a jakmile je vedro, poti se mi v nich noha, coz se mi normalne nejak moc nepoti, nechapu sandaly za 2500🙄, ale na vodu jsou treba super, vydrzi hodne. Detem, ale davam radsi kozene, boty nesetrim, jezdi v tom na kolech, odrazedlech atd.takze po nich je liividuju a kdyz jsou v meha dobrym stavu tak je davam do kontejneru na charitu..
@blondynka400 ty na odkazu mají vrchol špičky nad prostředníčkem, tak záleží, který prst má dítě nejdelší, aby bota neutlačovala palec. Kluk má extraúzkou nohu, dlouhý palec, jediné, co celkem sedí, jsou právě ty nike sunray. Nikde po obchodním centru hodiny necouráme, venku střídá trávu, obrubník, hrbolatý chodník, vodící pruhy pro slepce, les, takže chci, aby noha měla podněty a co nejvíc pracovala. Doma děti chodí bosky + máme koberečky muffik. Noha se mu nikdy nepotila.
ty nike sunray jsou fajn, omeješ, rychle uschnou, jako alternativu můžete mít na zahradu nějaké kožené capáčky s prostřihy. V počurané botě stejně dítě nenecháš nikde dlouho lítat a půjdeš to vyčistit
@jipe já nikde nenapsala, že je to nejlepší bota pro všechny typy nožiček. Jsou i jiné značky, které dělají podobné botičky, může být nekrytá špička, ve které tolik různé anomálie nevadí. Jde spíš o typ bot, já bych podobné jako tyto Nike nikdy dvouletému nedala, ale je to každého věc.
@fyii s Keen mám u sebe přesně ten samý problém. Ač je mám ráda, noha se v tom tak divně potí, začne to klouzat a není to vůbec příjemné. Vůbec si neumím představit v této botě být třeba celý den. Je to prostě umělé....
@lentilkah za mne je údržba kožených stejná jako "umělých". Nikdy to nebyl problém, nezničily se a to zažily vše možné....
@leilinka1234 už jsem odkaz dávala výše, nebo i ty Superfit (co sem někdo dával, ty jsou též fajn, jen šla kvalita zpracování za ty roky dolů). Ono není jedna top značka, záleží hodně na tvaru nohy a jak se daný model povede....
@blondynka400 Kazdy co mu vyhovuje, nas mlady je narozeny v zime, takze jsem mu take prvni leto co chodil poridila kozene sandalky a pak rychle dokupovala ty Niky, protoze kozene nevyhovovaly nasemu stylu traveni volneho casu- treba v rece u ktere bydlime bych ho v kozenych nemohla nechat brouzdat.
@lentilkah a proč ne? Já je v tom nechala se brouzdat i moři a úplně v pohodě. Ale je fakt, že já pro ně neměla nikdy jen jedny boty. Takže mohli v pohodě uschnout. Na sluníčku to bylo hned.
@blondynka400 Me samotnou by nenapadlo lezt do vody v kozenych sandalech, ale jak rikam, kazdemu vyhovuje neco jineho.
Naše holky měly na léto sandálky Zeazoo. Kožené, lehoučké, měkké. Byly skvělé, letos je pořídíme určitě znovu.
Měly tenhle typ https://www.barefootboty.cz/detske-otevrene-bar... 🙂
Holky tak já ty Niky nemužu nikde ve 23 sehnat ☹ asi jsem slepá....
23 asi ani nemaj, oni to cisluji trochu jinak.
http://vpavucine.blogspot.com/2017/05/nike-sunr...

@prejeta_zaba doma běhá bez bot, ale venku, ani v létě, bez botiček být nemůže. Tady všude je bordel kolem a nechci aby si něco pichla do nohy třeba.i..