Sněhule. Pořídit, i když má nové zimní boty?

nonfood
27. lis 2020

Dobrý den, chci se zeptat, mám syna (2roky a 2 měsíce), má nové zimní boty.. Mám pořídit i sněhule??? Využijete je vy? 🙂

mamikry
27. lis 2020

@nonfood Zalezi na tom, kde bydlite. My ve meste a snehule jsme v tomhle veku vubec nevyuzili. Na hory jsme nejezdili a snih skoro nebyl. Jestli se za snehem chystate, tak bych koupila.

miki19
27. lis 2020

Přesně jak píše @mamikry. Záleží v jaké části ČR bydlíte a jestli tam sněží popř. jestli jezdíte na hory. My bydlíme v nížině a na hory nejezdíme (začít jednou chceme, aby dcerka věděla a zažila, co je vůbec sníh), takže sněhule nekupuji, stačí zimní boty a kupuji ty waterproof (nepromokavé).

kikimas
27. lis 2020

Asi podle toho jestli bude sníh, podle toho bych to soudila 🙂

michaelarousova
27. lis 2020

@nonfood my mame zimni hezky boty kdyz nekam jedeme do mesta ,nalup atd a pak snehule na zahradu a celkove na vesnici kde je proste neustale bahno atd☺️A jeste syn jezdi ma hory takze vyuzije tam..takze asi zalezi kde bydlite a jakou jaou u vas podminky☺️

thalia
27. lis 2020

Já kupuju zimní boty s membránou (goretex či jiný typ), naimpregnuji a na zimu nemají nic jiného. Vydrží i několik hodin ve sněhu (jednou jsem měla Waterproof, ale ty teda promokly dost). Sice žijem ve městě, ale babičky máme výše položené a když je sníh, vydrží stavět a řádit v iglů půl dne a boty jsou v pohodě. Takže u nás sněhule třeba nevyužijem vůbec.

nonfood
autor
28. lis 2020

Bydlím na vesnici, sníh tu je jak kdy Zlínsko.. , hned roztaje.. Boty má zimní jenom jedny a nic moc kvalitní.. impregnaci provádím.. Tak proto zvažuji ještě jedny zimní nebo právě už ty sněhule 🙂 ať nemá mokro v nožičkách..

mamikry
28. lis 2020

@nonfood Taky se delaji vyteplene holinky, nektere i s vyndavaci vlozkou. Do mokra a brecky na dvore by mohly stacit.

roxolanka
28. lis 2020

Já bych sněhule pořídila, sněhu tu sice moc nemíváme, ale v tomhle věku jsme ho brávali celkem často na hory na boby a užili jsme je celkem dost.

emamaira
28. lis 2020

Kupuju zimní s goterexem, bydlíme v Polabí, takže sníh nic moc. Na hory jezdíme jednou za zimu, tak jsem nechtěla kupovat další, a v pohodě vydrželi ty, co měl. Jestli víte, že ty, co má tak nejsou moc kvalitní, tak bych sněhule koupila. Zkuste Decathlon, mají tam pěkne.

any2any
28. lis 2020

V tomhle veku jsem dceri koupila Demar Mammut, jsou to v podstate holinky, ktere maji uvnitr vyjimatelnou zateplenou vlozku z ovci vlny. Jsou levny, super byly jak do snehu tak do takove te "brecky". 🙈 Mela vzdy teple nohy a nepromoknou. Na jaro jsme vytahli zatepleni a poslouzily pak jeste jako gumaky.