Šumivý usínáček MyHummy a Moonie. Máte zkušenost?

mickey100
7. pro 2023

Zdravím, zvažujeme koupit prckovi k Vánocům šumivého usínáčka. Máte někdo zkušenosti? Moonie se mi líbí možná o něco víc vzhledově, ale moc recenzí jsem nenašla. Jak dlouho skutečně vydrží na jedno nabití? Jak funguje chytrý senzor při vzbuzení? A vyplatí se vůbec do nich investovat?

mamikry
7. pro 2023

@mickey100 Za me ne. Meli jsme MyHummy a dite ho ignorovalo. Daleko vic ho uklidnil sum z mobilu, medved vubec. Designovka dobra, ale za tu cenu bych do nej znovu nesla. Ale bude to asi dite od ditete jine. Kdyz uz usinacka, tak bych brala levnejsiho. Podle me udela stejnou sluzbu a neni vam pak lito vyhozenych penez. Jinak vydrzel dlouho. Senzor byl na nic, protoze to dite jen rusilo a mne to lezlo na nervy.

vikinkav
7. pro 2023

MyHummy zbytecnost, sumi to hrozne potichu, pouzivam uz roky mobil s ruznymi sumy

sikkacirek
7. pro 2023

MyHummy mi fungovalo na obě děti přesně první tři měsíce....kupovala jsem tehdy toho velkého medvěda a má ho první dítě pořád jako kámoše v posteli a senzor se srdíčkovým potahem jsem prodala za šest stovek, ale mezitím ho měla půjčený taky kamarádka a té fungoval snad do půl roku. Baterie vydrží hodně dlouho a ten senzor mi přišel super, ale podle mne záleží vždy na dítěti, na každé funguje něco jiného od zvuku až po míru hlasitosti.

michaela666
7. pro 2023

Taky jsem uvažovala o koupi, ale nakonec se na to vykašlala. První měsíc bílý šum z mobilu a pak dostala vydru od FP, která jela snad rok každé uspávání.
Má víc variant zvuků - melodii, bílý šum, tlukot srdce a chrápání + svítí bříško a umí ho i zvedat jakože dýchá. Teď jsou jí 3 roky a občas si ji používá jako světýlko v noci když má špatné sny.

kacka1994
7. pro 2023

Mame MyHummy, zvadl dve deti u obou rok sumel neretrzite kazde spani, baterky jsme koupili dobijeci a menili tak 1x za 3tydny bych rekla 😀 srdicko jsme pouzivali bez medvidka zvlast, by bylo hlasitejsi.

chlapecektehu
7. pro 2023

@mamikry my máme šumícího medvídka my hummy a jede nám každou noc a malýmu už jsou 2 roky, tak že za mě určitě ano

ondul
7. pro 2023

My jsme měli tedy něco trochu jiného vydru od Fisherprice, co i hraje ukolébavky, dýchá, svítí. A do roka to pro nás byl na usínání skvělý rituál!

mickey100
autor
7. pro 2023

@kacka1994 aha, takže tenhle je na baterky. Ten Moonie by měl být totiž na USB dobíjení.
Zatím používáme zvuky z mobilu a občas zaberou občas ne. Líbí se mi právě i to světýlko, které může být dobré i pro starší dítě 🤷 a na vydru od FP budu mít nejspíš šanci se i podívat, takže ta je případně taky ve hře.

lovemusicsun
7. pro 2023

Měli jsme MyHummy, dětem jsme to pouštěli tak dva měsíce. Asi jim to pomáhalo spát, ale když jsme přestali, tak se nic nezměnilo. Dodnes ho mají jako plyšáka, ale už nešumí.

nikkigingerbread
8. pro 2023

mame Moonie a jede u nas denne na kazdy spanek uz 16 mesicu. Ja jsem teda ten strojek vypreparovala a pouzivame ho bez plysaka, v plysakovi za me neovladatelne. nabity nam vydrzi tyden az dva urcite.