Teplé pyžamo pro děti 7 a 10 let na stanování v Alpách. Máte tip?
Ahoj, máte někdo zkušenost s teplým pyžamem pro děti (7 a 10 let) na stanování v Alpách? Doporučili byste spíš klasické dvoudílné, nebo overal? Přijde mi, že overal bude pohodlnější a nebude tlačit guma v pase když budou mít víc vrstev a nebude se shrnovat, ale zase si říkám, jestli není nepraktický když pujdou na záchod.
My, když stanovali v Alpách, tak děti měli takové hezky plyšové Harry potter pyžamo z Pepca (ale už je to pár let zpátky) a teplé ponožky, zima jim nebyla, protože mají opravdu kvalitní spacák Coleman. Já spala v normálním bavlněném pyzamu a manžel jen trenky a tričko s kr. rukávem. Zima nám nebyla
My, když stanovali v Alpách, tak děti měli takové hezky plyšové Harry potter pyžamo z Pepca (ale už je to pár let zpátky) a teplé ponožky, zima jim nebyla, protože mají opravdu kvalitní spacák Coleman. Já spala v normálním bavlněném pyzamu a manžel jen trenky a tričko s kr. rukávem. Zima nám nebyla
@s222a Já teda neví kde je problém, ale nám je zima i na jižní Moravě. Spacák máme do mrazu ( teplotu se stydím napsat 🙈 ) Kluci mají pod pyžamem triko a punčocháče a ještě beru deku. 🐧🐧
A užijete to pyžamo i jinak? Není lepší si dát prostě tepláky a mikinu? Vždyť pod stanem spíte jednou a vyhodí se to.
A užijete to pyžamo i jinak? Není lepší si dát prostě tepláky a mikinu? Vždyť pod stanem spíte jednou a vyhodí se to.
@prejeta_zaba Tak v zimě určitě ano.

@sagitta33 šla bych do Merina...já takhle holkám dávám klasický set, co mají pod softshell třeba v zimě.