Tipy na čepičky pro kojence, které drží na místě
Dobrý den, prosím o typ na čepičku, která by se při pohybu hlavy nepohybovala ze strany na stranu. Důvodem je to, že si takto vždy dítě ohrne ucho v čepičce a má ho přeleželé. Děkuji.
Na zavazování, Dráče má pěkné, nosila je do roka a půl určitě, prodloužené přes uši a na zavázání
Ahoj měla jsem problém buď čepička nebyla na uších nebo zase byla na očích. Hrůza. Kamarádka doporučila čepici ad firmy little angel dříve autlas mají je podle obvodu hlavy super. Teď nenosime nic jiného.
Cena dráha první jsme koupili nové jak jsem zjistila z druhé ruky stačí cena 1/3 stav perfektní.
Pak ještě prodas dal.
Určitě z materiálu Outlast, čepice nikdy nezklamala:
https://www.littleangel.cz/cepice-3/
Nám teda perfektně držely čepičky z H&Mka.
Zavazovací a nebo Sinsay drží dobře. Jen nedávat do sušičky prej 😃
@emillyhk nám právě ne...
@optimistic elodie details
Zrovna taky řeším. Fakt nevim, na koho ty čepičky šijí. Jak píše @optimistic : pořád mele hlavou, ucho ven nebo čepice v očích. Čepičky, co mám třeba z F&F jdou nízké - vyjíždí, h&m zase vysoký a sjíždí do očí. Na zavazování jedna nesedí na uších, druhý typ zase po zavázání vypadá jak Petr Čech v bráně. Děsný. Ale aspoň plní funkci.
@1pomnenka @terezapolodnova vypadají dobře. Díky za tip.
@1pomnenka Tak se chystám objednat, ale nikde nevidím přesné složení materiálu. Outlast obsahuje podil bavlny. To je vše, co jsem k tomu našla...
Na obvod hlavy 47,5cm mám vzít rozmezí 45-48 nebo mohu 49-53? Prosím poraďte 🙂
@optimistic Pochybuji, že by někdo prozradil složení outlastu. Oblečení z outlastu nosí kosmonauti ve vesmíru. Je to příjemný materiál na omak jako bavlna s elastanem, ale daleko pružnější a moc příjemný. I kdyby se v něm dítě zpotilo, odvede pot na povrch materiálu a dítě je stále v suchu. Jejich body bylo úplně top, nikdy jsme nic lepšího neměli.
Já brala vždy aby mu to bylo 45_48
@1pomnenka Děkuji za odpověď. Já tento materiál vůbec neznám. Slyším o něm prvně. V tom odvádění potu je lepší jak merino vlna?
@optimistic Za mne ano, mne kouše i to nejjemnější merino, dítěti bych ho nedala. Pokud mám na sobě merino a zpotím se, mám mokrá záda a studí a merino pak zapáchá.

@optimistic Co čepička na zavazování?