Jak ženě snížit libido?
Ahoj 👋🏻
chtěl bych se zeptat, jestli někdo máte zkušenost se snížením libida své partnerky.
Moje žena by chtěla neustále sex, klidně každý den nebo alespoň párkrát do týdne. Já takovou potřebu nemám. Stačí mi to klidně tak jednou za půl roku.. klidně bych dal i déle. Celá léta se kvůli tomu hádáme. Dost často ji odmítám a prakticky nikdy sám nic neiniciuju. Je zoufalá. Mě to trápí. Miluju ji a chtěl bych to nějak vyřešit. Pomoct ji.
Máte s tím někdo zkušenost ? Jak snížit ženě libido aby tolik nechtěla a netrápilo ji to ? Snižuje ji to sebevědomí. Cítí se nechtěná a má to na její psychiku fakt špatný vliv. Kdykoliv ji odmítnu když se snaží o sex tak to způsobí horší a horší stavy.
Jinak je nám 30. Máme jedno větší dítě co chodí do školy. Žena je krásná, štíhlá a celkově dost půvabná žena.

@ondrej3876 tak v té samostatnosti pokračuj a vymění tě za milence😉😁. Už teď si tě neváží, protože ti nepomůže. Ale ty z toho kruhu evidentně ven nechces. A nebo jsi troll, který tu spustil diskuzi a zkouší kam dojde. 😉
@alubif Neodpovídal jsem ofenzivně. Jak říkám - rozumím tomu a souhlasím s tím. Nerad se označuju za troubu ale rozumím tomu, že to na někoho tak může působit. Z toho kruhu chci logicky ven, jen to není o rozhodnutí - je to spíš součástí nějaké terapie a tak. Mám tohle dost zakořeněné. I tak díky za názor.
Prosím už se zbavme dojmů, že jsem troll ... Fakt mám lepší věci na práci - i když si to tu nekteří očividně nemyslí. Ideálně si ještě vymýšlím a tak. Ono totiž není možné že bych mohl třeba pracovat na počítači a mít tedy možnost být relativně dost času online.. přes den.