Přítel si píše s bývalou partnerkou. Co si o tom myslíte?
Holky, doma jsme měli nějakou dobu krizi, někdy dobré, někdy hádky. Přítelův otec těžce nemocný, já nová práce a zůstala jsem na vše sama (dvě děti 4 a 12 let), přítel byl každý den u něj, o víkendech na fotbalu. Doma prakticky jen spal. Já zastávala všechno.
Za X roku mě nikam nevzal, vlastně jsme sami nikde nebyli roky.
Teď krize vygradovala tak, že jsem se vlastně dozvěděla, že nikam stejně nechci chodit. Když mu řeknu, proč nikam nejdeme spolu, tak mi řekne, že mám děti apod. Tak mu řeknu, že to jde nějak zařídit, že tchyně pohlídá tak jen hledá důvody proč to nejde. Nakonec jsem se dozvěděla, že si zase začal psát se svoji bývalou, se kterou se neviděl spoustu let.(bohužel tato bývalá je z doby, kdy já jsem byla těhotná, byl s i ještě nějakou dobu i po narozeni syna). Tvrdí jak s ni nic nemá, přitom si denně píšou, dokonce spolu jít 2x byli venku. S tímto člověkem mi ublížil úplně nejvíc jak mohl a ještě je na mě naštvaný, když já jsem z toho prostě fakt špatná.
Já taky nejsem bezchybná, určitě jsem udělala spoustu chyb ale, Řekněte mi, jsem fakt takový magor, že mi vadí, že si s ní vlastně píše denně, vídá se s ní ? Nebo to je prostě v pořádku ?
@anonym_autor odcizili jste se. Takže buď si řeknete, že spolu chcete zase trávit čas a být partneři,nebo tenhle vztah nemá budoucnost..
Neříkám automaticky, že tě podvádí. Ale minimálně je podle mě problém už to, že si buduje blízkost s někým jiným v době, kdy váš vztah evidentně nefunguje a ty se cítíš sama. A místo aby řešil vás dva, utíká jinam.
Tohle mi nepřijde normální, co dělá. Místo toho, aby komunikoval s tebou, utíká k nějaké bývalce, která mu kdoví co vypráví a dělá.
jsem zmatena, deti nejsem jeho, ona byla jeho pritelkyne, kdyz ty jsi byla tehotna s nekym jinym? Nebo kdyz tys byla tehotna s vasim spolecnym ditetem, tak ti byl neverny s ni?
V pripade A by mi to vadilo, ale zkusila bych vztah zachranit vlastni iniciativou - zorganizovat dovcu, vylet, veceri...
V pripade B uz bych si nej neoprela kolo a neresila "krizi ve vztahu", ale to, ze je to neskutecny sobec se kterym je skoda travit cas. Resila bych peci o deti a rozchod

Nějak se v tom ztrácím, ty děti nejsou tedy přítele?