3měsíční syn odmítá pít mlíčko

natany
6. únor 2015

Dobrý den maminky, mám 3 měsíčního syna a je to asi týden co prodělal virózu, ze které se během jednoho dne krásně dostal, problém je ale v tom, že už nechce pít mléko, je od měsíce a půl na Nutrilonu HA, protože já jsem o mléko brzy přišla. Doteď bumbal uplně předpisově 160 a někdy i víc a najednou mu dělá obtíže vypít i 100 ml, nevím, kde je problém. Kamarádka mi radila, dávat mu mléka méně, že už třeba nemá takový hlad nebo že je přejedený, tak jsem to zkusila, ale i to mu dělá značný problém, dělá u toho kraviny, všude mu to teče a jakoby se u toho dusí, vrtí hlavou, no prostě mi připadá, že mu buď nechutná nebo že nemá hlad... Mohly byste prosím poradit, které jste se s tímto problémem taky setkaly nebo kdo už někdy něco podobného slyšel???

Děkuji a přeji hezký den všem 🙂

Lucka

polaks
6. únor 2015

No možno sa z tej virózy ešte poriadne nedostal,alebo skúste iné mliečko.A dajte mu len keď bude mať skutočne hlad.Nesnažte sa ho nútiť,len pre to,že už je čas,alebo že by ste mala pocit,že vypil málo,proste to chvíľku nechajte na ňom a možno to za pár dní prejde,môže to byť fakt ešte z tej virozy a ešte nieje celkom fit.A skontrolujte mu pusinku,či nemá nejaké afty,alebo či nemá napuchnuté ďasná,možno sa začli hýbať zúbky..

lv
6. únor 2015

Růstový spurt?

zulitvi
6. únor 2015

Taky mě hned napadl růstový spurt. Nebo vyměnit savicku za jinou s větším průtokem, nebo zkusit změnit UM.. Ale nejpravděpodobnější je podle popisu ten spurt a ten se musí prostě vydržet 🙂