4,5měsíční mimčo na UM nechce jíst "normálně'' 🙂
Ahoj holky, prosím o radu, můj 4,5 měsíční syn mi přestal pít UM, dříve se na to vrhal jak drak a pil klasicky na rukou. Cca před 14ti dny mi začal ječet, kdykoli jsem mu dala savičku k puse. A nepomohlo ani nošení, uklidňování a ani lehké vyhladovění. Momentálně ho nenakrmím jinak než v kočárku nebo v kolíbce a to musí ležet na levém boku a musím s ním buď jezdit sem a tam, nebo s ním ,,házet'' ze strany na stranu, to se pak chytne hned (pak už pije v klidu a hrncovat s ním nemusím) a vypije vše bez problémů a pak se na mě směje jak sluníčko. Takže kdyby mu to mlíčko nechutnalo, tak to asi pít nebude, že?Připadám si jako blázen.No a o příkrmech ani nemluvě, nemůžu do něj nic dostat bez řevu a tak to častokrát raději vzdám, než abych ho týrala a ještě mu to více hnusila. Máte některá podobnou zkušenost?
@meta123456789 Připadá mi, že čím víc má rozumu, tím víc ho baví mě zkoušet, ale jsem ráda, že ho aspoň nějak nakrmím. Taky jsem si říkala, že za to může bolení, ale pak mi začalo připadat divné, že ho to jak naschvál začne bolet vždycky, když mu dám lahev 😀..... Budem prostě bojovat. Každopádně díky 🙂
Bojkot..děti to dělají, samo to přejde..to víš, není čas, už něco umí a přerušit činnost a jít pít mlíko je nuda 🙂 asi tak nějak se to dá napsat. A taky se tlačej zuby, a asi to není moc příjemný..zkontroluj, jestli nemá afty (což se lehko řekne, hůř udělá).
Afty nema,vodu i áje pije,ale mliko ne,uz jsme zkusili 3 druhy a nic.Ted uz nam prestava pit i pri houpani,tak snad nam neumre hlady ☹
Hlady ti urco neumre.Maly to delal kdyz se mu tlacily zoubky.Ne v takove mire ale trvalo pres pul hodiny nez vypil aspon pul davky.Mysleli jsme ze to je brisko protoze mu byly teprve 3m a nakonec po par dnech vylezly dva zoubky.Tak snad to bude u vas stejne a za chvilku to prejde.🙂
Trva to cca 14 dnu,zub zatim nikde,pripada mi,ze ted uz je to tak,ze se s tou lahvi jen priblizim a uz krici,pak ho musim uklidnit a potom uz se zase smeje,pak to zkusim zas a zase krici,takze asi ho budem muset nechat a uvidime.Ted uz nejedl a nepil 7 hodin a mam z toho docela blby pocit ☹
@terkasykorka muze ho to bolet no.A co doktorka na to?
Takze je to asi tema zoubkama,manzela napadlo,ze bychom mu mohli dat to mliko studene(hodne vlazne) a svete div se,vypil 230 ml na ex...ale nechci videt,co to udela s jeho zazivanim ☹ A vodu jsme taky zkusili teplou... taky nechtel a zchlazenou pil hned 🙂
Jo a v tech 230 mel i trochu vlazne kase po lzickach,takze nemusel nic kousat a padalo to do nej jak nikdy 🙂
@terkasykorka no tak jak u nas.Tak vidis.Snad ho brisko bolet nebude z toho vlazneho a brzo prejde i ta bolest.🙂
Moc diky 😉

Ahoj, já si se sabotáží mlíka u dcery užila své. Dávali jsme to za vinu kolikám, ale vlastně se moc nepřišlo na to, s čím byl problém. Nechci tě stresovat svými zážitky. Každopádně u nás to rozhodně nebylo o značce mléka, malá sabotovala všechno. Šlo jen o to překonat nějaké "období sabotáže", časem se to upravilo samo. Ale byly to velké nervy. Držím palce, ať se to rychle urovná...