6,5m.-chutná mu bílý jogurt, ovoce a zeleniny moc nesní
Ahoj, s prikrmy jsme začaly v ukončeném 4. měsíci, zacaly jsme zeleninou, postupně jsem přidávala nové druhy,zkousela různé kombinace. Střídala jsem kupované i doma vařené. Malá jedla v pohodě,az jsem se divila. Teď v 6,5m. tomu moc nedává, sní cca 1/4 skleničky a konec, to samé dopolední svačina (ovoce). K odpolední svačině má bílý jogurt a ten sní téměř celý (200g).
@lv zub zatím ani jeden. Jogurt vyndavam z lednice cca kolem oběda,aby nebyl úplně studený. Maso jsem dávala zatím jenom 2x a rybu ještě vůbec. V noci mi už malá spala asi od 3mesice celou noc,ted se budí tak 2-3x za noc s křikem na celý barák. Nevím,jestli to má souvislost s jídlem (ovocem-zeleninou)
Tak jestli se budí s křikem na celý barák, tak to je storpro zoubek 😀
zkus zeleninu v páře, nebo jen uvařenou, studenou..klidně na žužlání
Naše beruška ze začátku také baštila zeleninu o sto šest, ale jakmile se objevily problémy s prvními zuby , nechtěla do pusy vzít ani jednu lžičku 😞 Teď už je to lepší ( máme 4 zuby venku - 9 měs. ) a studený jogurt jí leze nejvíc😃

zuby? jogurt je oblíbený od zavedení (trošku brzy), nebo třeba teplotou, není úplně teplej, ne? co růstový spurt?
Maso, ryby, to už máte zavedeno?