Béaba Bib'expresso 3v1 - Gipsy - máte zkušenost?

ilona88
30. kvě 2014

Holky máte prosím někdo zkušenost s Béaba Bib'expresso 3v1 - Gipsy. ? 😉 Na internetu jsem nenašla žádné recenze... Děkuji 🙂

lucies25
31. kvě 2014

@ilona88 Ahoj,ja ho mam doma tyden.Za ty penize a dle popisu jsem od toho teda cekala vic,ale urcite to usetri hodne prace,zvlast v noci je to sikovny.Umi to ohrat vodu na cca 37 °C,samo se to pak vypne.Mam ale dopredu pripravene odmerene mnozstvi vody i prasku.Pak tam jen nalijes tu vodu,zapnes a fakt behem pul minutky ji mas ohratou.Nalijes do lahvicky a je to.Akorat jak pisou,ze prouduci voda ti mlicko rozmicha,tak me teda ne,jen do lahve vytece,musim to jeste protrepat.A pak si to jit zase pripravit na dalsi varku.
Ta kompaktni ohrivacka...nevejdou se mi do ni lahvicky(Avent ani Mam),tak vyzkouseno nemam.Ale na sklenicky s prikrmem to bude sikovny urcite.Sterilizator do mikrovlnky je fajn,takovej obyc.Doufam,ze jsem ti aspon trochu pomohla ;)

ilona88
autor
31. kvě 2014

Jéé díky moc. Určitě jsem ráda za každý názor 🙂 Chtěla bych k tomu sehnat i ty lahvičky ale nevim jestli se mi to povede 🙂 Nikde je k tomu nemají...

mantaray
31. kvě 2014

Já to mám půjčené a jsem moc spokojená! Ušetří to spoustu práce. Na rozmíchávání to nepoužívám - nejdřív naliju vodu a pak až mlíko. Sterilizátor taky nepoužívám.

pidisek
31. kvě 2014

Je to super vec!!! S dvojcatama bych se bez toho uz zbláznila 🙂 půjdu i do toho přístroje na příjemný s mixérem 🙂

ilona88
autor
1. čer 2014

Holky moc děkuju. Moc mi to pomohlo. Hned objednám 🙂