Dětský jar nebo normální, co používáte?

kacenka1111
9. pro 2012

Používáte speciál dětský jar nebo myjete v normálním? Případně jaký dětský, kromě DMáckého?

aneta0707
9. pro 2012

ahoj, ja sem nikdy jar nepouzivala. myslim ze je jednodussi kazdy den vyvarit flasku a mezi jidlama vyplachovat cistou vodou. a nejaky sterilizatory a uv lampy? taky ty nikdy neodstrani zbytky mlika v zahybech dudliku nebo vespod flasky.... ale kazdeho nazor, kamaradka zase myla flasky v jaru a v zivote je pry nemusela vyvarit.

adelkav
9. pro 2012

Já měla jar od Farlinu, byl fajn a vydržel dlouho. Pak jsem ho už znovu nekupovala a používala normální jar.

hofka1
9. pro 2012

Obyč mycí prostředek. Speciální jsem nekupovala. Vyvářela a převářela jsem asi do půl roka. Pak jsem přestala, když jsem dítě načapala s černou pusou od hadice vysavače🙂

cervena_vila
9. pro 2012

Já myju v ecoveru. Jar je pro mě moc parfémovaný.

xvitk101
9. pro 2012

Do roka jsem misku a lžičky myla jen v horké vodě, lahev na mlíko sterilizuji po každém použití stále 😅 Máme samosterilizovací do mikrovlnky, tak je to zvyk. Jar používám obyčejný od žabáka (Frosch) aloe vera nebo hodně zředěný Amway. Ostatní jsem na nádobí vždy cítila.

ivetm
9. pro 2012

používáme od Nuku a je super

pepibubu
10. pro 2012

Dětský jar? to existuje? Ani nevím..... Holky nehroťte to zase tak....

baris
10. pro 2012

já používám klasický jar a i když byly holky malé, tak jsem jej taky na vymývání flašek používala a to byly obě od 2. dne jen na sunaru (mladší bebě). Do půl roku jsem flašky vyvařovala každý den, pak jednou za týden a pak jen jednou - když jsem starou vyhodila a rozbalila novou 😀

Jenom mladší vyžadovala jen jeden druh jaru - když jsem koupila jinou "vůni", tak nechtěla z flašky pít a musela jsem rychle koupit tu "původní".

A příjde mi spíše, že ty dětské jary jsou jen prostředek, jak vytáhnout další a další a další peníze k kapes rodičů. 🙄

berenika39
10. pro 2012

Nikdy jsem ani netušila, že existuje něco jako dětský Jar. Kam ten svět spěje 😀 😀 . Hodně horkou vodou s běžným mycím prostředkem umýt, hlavně pořádně opláchnout a hotovo. Nikdy jsem nic nevyvařovala, snad dudlíky před prvním použitím po návratu z porodnice, jednou a naposled.

pehaka
10. pro 2012

😀 dětskej jar? co to je?? já meju všechno v myčce...🙂

vendullka
10. pro 2012

Jen v horké vodě max. v obyčejném jaru.

alzbetak
26. dub 2013

Pouzivame od NUKu, je specialne na detske veci urcena (maju tescu, DM...)

margeta
26. dub 2013

Spíš je důležitější to pak dobře opláchnout ne ? Já používám normální a oplachuju.

pajuska87
26. dub 2013

Já také v obyč.jaru,pořádně vypláchnout a vyvařit

hojda
26. dub 2013

PRo malé mimi jsem měla taky ten od Farlinu, je antibakteriální a používá se i na mytí ovoce a zeleniny, vydrží opravdu hodně dlouho.

jika10
26. dub 2013

Mam obycejny Jar, umeju lahvicky, vyplachnu horkou vodou a dam do sterilizatoru do mikrovlnky. I kamaradka to tak ma. Neznam z meho blizskeho okoli nikoho, kdo by pouzival specialni JAR pro deti a vsechny deti jsou bez jakekoliv ujmy na zdravi 😉