icon

Existuje ohřívačka lahví na 40 stupňů?

cherrinka87
11. zář 2017

Ahoj holky,

Projela jsem cely net, ale nic nenašla. Existuje ohřívač láhvi nastavitelný na 40 st? Nebo proste na stupně ? Výrobci to trochu nedomysleli, vodu to ohřeje na 37 a když přidám UM, tak se to ochladí. Zatim mixuju vodu z termosky a studenou, ale to me nebaví😀 Dekuji

majdaptak
11. zář 2017

Ahoj, já mám tenhle a je nastavitelný na 40, 70 a 100°C. Ale stejně to většinou ohřívám na plnej ceres a hlídám nebo zchladim studenou 🙂 https://www.slune-cz.cz/topcom-ohrivac-detskych...

cherrinka87
autor
11. zář 2017

@majdaptak Dekuji 🙂. A za jak dlouho ohřeje vodu na 40 st?

sirka1
11. zář 2017

Já jsem před 14-ti dny koupila tu konvici 5v1 od Gorenje, jak tady na koníku byla sleva. Teplotu vody si nastavím kolik chci. Takže večer naleju vodu do konvice, ta se převaří a pak mi to až do rána udržuje teplotu, kterou jsem si nastavila. Zároveň se v tom dají sterilizovat lahve. Sice byla ta konvice dost drahá a jelikož je skleněná a my máme tvrdou vodu, musím každou chvíli čistit, ale jinak jsem spokojená.

sasui1
11. zář 2017

Ja si koupila obyc ohrivacku baby ono (jsou to teda uz 4 roky) a tam se dala nastavut teplota od nejakych 25 do 100° byl tam maly displej. A urcite nebyla nijak draha ;)