Jaké máte zkušenosti s podáváním kaše před spaním?
Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s podáváním kaše před spaním. Já jsem to zkusila párkrát, protože se Kubík v noci budil na jídlo po 2-3 hodinách, ale žádný valný efekt to nemělo. Včera v vycucnul 130 ml, pak jsem ho dokojila a byl za 3 hodiny vzhůru... Dávám mu nemléčnou Sunarku.

•
30. črc 2008ahoj,mě malá po kaši spinká celou noc,nemůžu si stěžovat,dřív si po kaši dala ještě mlíčko teď ne a usne okolo 20 a budí se okolo 7 raní . Dávám Humanu,Sunarku nebo Babylove kaše.
0
ahojte. Ja malú tiež ešte kojím, ale už aj prikrimujeme, na noc jej dám vždy kašu. Najskôr som skúsila nemliečnu od Sunarky. Potom som kúpila ryžovú mliečnu, chuťovo je lepšia, a nemliečne už malá nechce.
Prespí v noci ako kedy, tiež sa niekedy budi aj každé 2-3 hod. , inokedy vydrží aj 6 hodín.
Možno treba vyskúšať nejakú inú, možno mliečna viac zasýti
Prespí v noci ako kedy, tiež sa niekedy budi aj každé 2-3 hod. , inokedy vydrží aj 6 hodín.
Možno treba vyskúšať nejakú inú, možno mliečna viac zasýti
ahojte baby,
aj my sme zacali s kasami, lebo sme si myslelil, ze ho to zasyti a bude dlhsie spat. ale prd! 😞 spi rovvako. o pol osmej dam kasu, hned na to chce prso, tak sa napije a zaspi. a o 23, 00 uz je hore, ale dnes vydrzal az do 0, 20. tak neviem. ale za to o 2, 45 a o 4, 15 hore. skusala som mu dat len cajik, nech mu nedavam vzdy prso, ale nepomaha.
kamoska mi hovorila, ze je dobre ak v noci k babu, ktore je kojene vstava radsej manzel al. partner, lebo babo citi materske mlieko a hned si ho pyta. lenze toho mojho v noci zobudit., hruuuuza- to on budi nas, co tak straaaasne chrape.
aj my sme zacali s kasami, lebo sme si myslelil, ze ho to zasyti a bude dlhsie spat. ale prd! 😞 spi rovvako. o pol osmej dam kasu, hned na to chce prso, tak sa napije a zaspi. a o 23, 00 uz je hore, ale dnes vydrzal az do 0, 20. tak neviem. ale za to o 2, 45 a o 4, 15 hore. skusala som mu dat len cajik, nech mu nedavam vzdy prso, ale nepomaha.
kamoska mi hovorila, ze je dobre ak v noci k babu, ktore je kojene vstava radsej manzel al. partner, lebo babo citi materske mlieko a hned si ho pyta. lenze toho mojho v noci zobudit., hruuuuza- to on budi nas, co tak straaaasne chrape.
tak tak . Já dávám od Hippu mléčnou rýžovo kukuřičnou s nadějí že malej bude lépe spát. Ale bohužel. Kolem 20 usne, vzbudí se kolem půlnoci pak kolem 2, kolem 4 a pak vstáváme kolem 6. Někdy dám prso, někdy ho vezmu k nám do postele a on za chvíli usne i bez kojení. Pak ho dám zpět do postýlky nebo když není doma manžel tak spí se mnou - a to jsem nechtěla aby spal ve velké posteli aby si nezvykl :-p
ahoj.když my jsme začínali s kašemi,tak také jsem neviděla účinky,že by měla spát celou noc,ale pak jsem zjistila,že je to opravdu zvykem,proč se v noci budí a už jsem jí nedávala žádné mlíčko přes noc a jen k ní šla a pohladila,udundula 😉 a po nějaké době se to hezky spravilo.
Nas maly tiez papa na noc Sunarku, ale nejaku zmenu nevidim. Ked idu zubky je hore aj tak kazdu chvilu a ked je dobre tak zaspava cca o 20:00 a budi sa okolo 5tej hodiny rano.
tiez som pocula ze tie kase moc nezaberaju, vraj dieta ktore ma prespat celu noc prespi aj bez kase, len u mliecka. takze moc to asi neovplyvnime 😉 Musime vydrzat cca do 3 rokov 😃
tiez som pocula ze tie kase moc nezaberaju, vraj dieta ktore ma prespat celu noc prespi aj bez kase, len u mliecka. takze moc to asi neovplyvnime 😉 Musime vydrzat cca do 3 rokov 😃
Ahojte, my papkáme od Hippu alebo od Sunarky ryzovo - kukuricne a ziaden rozdiel som v nich nezistila. papali sme aj na noc, ale mala ked chce spikat takspinka od 23.00 do 7.00 a ak nie tak nepomaha nic. Papa poslednykrat o 20.00 a vydrzi aj na mliecku.
No, aj ja sa pridam. Ked Zina dosiahla 6 mesiacov, hned som jej zacala pred spanim podavat kasicku a potom som ju este dokojila. myslela som, ze ostane dlhsie spat. teraz ma skoro rok a je to stale rovnake. sice uz prespi cca 4-5 hodin, ale aj tak to este nie je celu noc.
tak to bude asi na type dietata. Mirko mi od 3 mesiacov prespal celu noc. ci s kasou alebo len s mlieckom.
tak to bude asi na type dietata. Mirko mi od 3 mesiacov prespal celu noc. ci s kasou alebo len s mlieckom.
ahojte,
my tiež skúšame kašičky, najprv to bola mliečna od Nestlé. malý sa budil tak ako vždy ako sa mu zachcelo, väčšinou tak každé 2-3 hoďky. myslela som teda, že je to zlá kaša a skúsila som sunarku s mojim MM. myslíte že spal dlhšie??? 😃 ani omylom, ráno som mala rovnaké kruhy pod očami ako vždy, pretože sa budil každé 3 hodiny a hladný.
asi proste potrebuje viac papať.
do piatich mesiacoch spal celú noc a potom sa začal budiť. myslela som, že je proste hladný a keď začneme s príkrmami, tak to skončí, ale kdežeee 🙂
myslím, že tie kaše sú blbosť.
my tiež skúšame kašičky, najprv to bola mliečna od Nestlé. malý sa budil tak ako vždy ako sa mu zachcelo, väčšinou tak každé 2-3 hoďky. myslela som teda, že je to zlá kaša a skúsila som sunarku s mojim MM. myslíte že spal dlhšie??? 😃 ani omylom, ráno som mala rovnaké kruhy pod očami ako vždy, pretože sa budil každé 3 hodiny a hladný.
asi proste potrebuje viac papať.
do piatich mesiacoch spal celú noc a potom sa začal budiť. myslela som, že je proste hladný a keď začneme s príkrmami, tak to skončí, ale kdežeee 🙂
myslím, že tie kaše sú blbosť.
Začni psát odpověď...

Odešli