Jaké příkrmy pro 4měsíční miminko?

delfinek78
30. pro 2018
delfinek78
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
delfinek78
autor
30. pro 2018

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaké mléka, kasicky a prikrmy dáváte 4 měsíčním miminkum. Přestala jsem před měsícem bohužel kojit a vyzkoušela jsem 8 um. Žádné nesedelo. Včera jsem dala poprve hami + hami kasicku na noc a vypil to. Muzu dávat tu kaši i přes den? Ráno už mi samotné um hami vypil pouze 40ml... Děkuji za odpovedi

zrzeckas
30. pro 2018

Ja davala male male UM a zamichala ji do toho kasicku mysky krupicky (je nevarena), v akci v lidlu za 25kc, i na noc. Na svacinky jsem ji davala jen UM a stacilo ji to ze zacatku a jinak jsem zacala davat o mesic driv prvni mrkvicku ze sklenky ale poprve ji ochutnala ve 4 mesicich nejak v polovine a dostala ji dvakrat v tydnu na obed (obden) a vse bylo v pohode, mala pekne rostla a nic ji neni, dr si nestezovala nejak.

janikas85
30. pro 2018

Mlíčko a kaši dávám Nutrilon a protože nepřibírá,tak od ukončeného 4.měs dávám skleničky Hami první lžička a chutnají. Jen si musela zvyknout na jinou chuť a konzistenci. Kaši můžeš normálně dávat přes den(hami dělá normální kaše od 4.měs)

cuuza
30. pro 2018

Tolik různých um? U každého nového um trvá cca dva týdny, než si na nej tělo zvykne a lze ho případně změnit. Začína se rýžovou kaší(buď se nemléčná smichá s um nebo mléčná stejné značky jako um).

kittyy17
30. pro 2018

@delfinek78 není spíš problém v láhvi? Vyzkoušej Avent natural dvě dírky, a mléko Sunar.