Jídelní židle Wood Partner, Jitro, Stokke

lesterka
15. lis 2016

Už se týden probírám jídelními židličkami a ráda bych, abyste mi poradili s vlastními zkušenosti s židličkami Wood Partner, Jitro a Stokke. Mám jasno v tom, že chci židli rostoucí a dřevěnou. Zúžila jsem výběr na tyto tři. Stokke je cenově jednou tak drahá jako druhé dvě. Otázka jestli je ten cenový nárůst opodstatněný nebo ne...
Děkuji za konstruktivní diskuzi 🙂)

konidana
15. lis 2016

Děti mají Jitro v pokojíčku u svých stolů už asi 2 roky. Občas je použijeme i v kuchyni jako jídelní. A velmi často je děti používají jako schůdky k vyšším poličkám v pokojíku. Jitro mě zaujala cenou a zároveň velkým výběrem barev. Jsme s nimi spokojeni.

kekulice
15. lis 2016

@lesterka máme stokke, pro obě děti a jinou bych nechtěla, používala jsem i s baby setem pro miminko,atd. Starší už půjde do školy a jinou nechce. Viděla jsem od tehle značky židli, kterou si brala holčina až na kolej. Je to nezničitelný a skvěle pro děti vymakaný. Za nás určitě jiná značka nemá šanci. Používáme tu první už 6 let.

lesterka
autor
15. lis 2016

Tak jsem si prosla, co vsechno musim ke stokke dokoupit a jsem na 10 tis...tak to uz je fakt palka 😠

kekulice
15. lis 2016

@lesterka osobně jsem koupila jen židličku a pak jsem sehnala ostatní za velmi dobré ceny na bazaru a hned jsem to pak pustila dál.