Jídelníček vašich dětiček v 6 měsících a vejš 🙂
Holky jaky je jídelníček vašich detiček od 6mesícu a vejš ? teprve začínáme s příkrmama tak se ptám co pak bude dal?
S příkrmy jsme začali před měsícem a kousek. Od pediatričky jsem dostala nějaké prospekty ohledně krmení, takže více méně jedu podle nich (mám brožurku od HAMI, mají i online stránky klub-maminek.cz). První dva týdny jsem malému dávala jenom zeleninu (co tři dny jeden druh), na konci druhého týdne jsem přidala bramboru. Třetí týden už jsem přidala maso (hovězí, kuřecí, králíka), na konci čtvrtého týden pak i rybu (zatím v kupovaných příkrmech). Po mase se doporučuje zavést kašičky na noc, já jsem zavedla dřív, protože máme malého nenasytu. Bramboru teď občas vyměním za rýži nebo třeba kuskus. Zeleninu kombinuji, zkouším, co malému bude chutnat a co ne. Od příštího týdne chci začít najíždět na ovoce. Jídelníček má teď postavený takhle: snídaně kojení, svačina kojení (budeme nahrazovat ovocem), oběd masozeleninový příkrm, odpolední svačina kojení, večeře kašička, druhá večeře těsně před spaním kojení.

@kristinn drzala som sa rad na kojeni.net ... inak skus guglit, uz sa to tu riesilo