Jídlo a jiné kratochvíle 🙂
Abychom neblokovaly diskuzy 🙂
@lenatu haha, dite venku a stromecek v ohradce, no mozna je to reseni😀DD Hele ja prave dneska ohradku dala pryc.-) Dam ji tam a zacina brecet. Jenze manzel blbe snasi, kdyz dite leze po zemi a olizuje ji. No ja ostatne taky, jenze co se da delat. Vytiram ted co tri dny, tak zacnu denne,no.... Mame obyvak a kuchyn dohromady - vetsinu dne jsem tam, tak to se da zvladnout. Hele a mate koberec nebo podlahu? Maly to pri lezeni desne klouze, a bez kalhotek ji nechavat nechci. Jinak my mame umely - je nam tech zivych lito - a neni uplne malej, tak asi 1,5m a davame ho na stolek. Jako nic neni nad vonavej zivej stromek do stropu, to je pravda.-) Ja jsem taky vanocoholik, uz bych zacala i vyzdobovat, ale je me to zatim jeste blby🙂
@kaja2016 ja se uprimne desim chvile, kdy se mala bude chtit postavit, v lete jsme koupili minidomek, ktery potrebuje hodne uprav... 😀
@kaja2016 no taky asi letos bude umelej malej kvůli tomu aby se něco nestalo 🙂 jooo já už bych taky zdobila..☹ 😀 ale je mi to též trapné v listopadu mít výzdobu 😀..my teď ořezali třešeň na zahradě tak jsem z těch proutků umotala věnec a visí nám na dveřích..Já se furt snažím vše nějak zužitkovat :'-D
@msimankova hm, ja jsem taky vydesena, navic manzel je bohem a neco privrtat-to neni jeho parketa, takze mu to nepude a bude nadavat😀 Tak to je fajn, a stary-novy?
@lenatu no🙂 hele ja videla vcera sanky tazene sobama za 300kc dobry kauf, ale pak jsem se premluvila ponechat podzimni vyzdobu. Ja teda zdobim i santu, zkratka amerika, zili jsme tam a kombinuju s ceskou klasikou. Tak vloz fotku pro inspiraci.-) tak tos me potesila, ze tak casto luxujea a vytiras, uz jsem si prisla jako obsedant, ja totiz taky. No zvazuju koupit take ten detsky koberec, ale potrebovala bych tak 2 na 2,5 m, ale zatim jsem nenasla. Ev.koupim neco dospelackeho v ikee ci xxlutz....
@kaja2016 stary 😀 Bohem je u nas doma slaby slovo, 😀
Taky máte holky děti zblblý změnou času? Já přesně o tu hodinu 🙂
@msimankova jo, vstávali jsme ve 4h..a usnul v 18:30..to jsem na tu noc zvědavá :-//
@kaja2016 vyfotim ti ho ráno ale nic moc..to víš třešeň není vrba :-/ jo vsak proč ne..my ještě budeme kupovat jedny puzzle a snad chvíli vystačíme 🙂 no a s tim luxovanim a vytíráním..Já chtěla krásnou ořechovou zihanou podlahu..No v životě už to nechci..každý smítko je na tom vidět :'-( vyluxuju a můžu znovu :'-D
@msimankova Jo, akorat jsem na to myslela, ze se Vas na to zeptam. Usla v sest🙂
@lenatu Jojo, ja takhle donutila muze vyhodit konferencni stolek, no spis stul - bytelnej, sikovnej, ovsem lesklej cernej a utirat na nem prach denne fakt nehodlam 😉 No clovek se porad uci, ze jo🙂 A s tou podlahou to mame podobne, podobny odstin, ale my jsme v najmu, uz tu byla a i tak je v hroznym stavu, tak aspon at je cisto... 😉
@kaja2016 no my ji máme novou a vzhledem k tomu kolik stála to aspoň 10let musím přežít ☹ 😀 aspoň když přijde neohlášeně návštěva tak se diví jak je u nás pořád hezký uklizeno 😀..teď vybíráme gauč..dohodli jsme se na kůži nebo kožence..ale nemůžeme vychytat barvu..Já bych chtěla krémový ale mám strach co přijde :-/ 😀 a tmavej mít nemůžeme protože je tmavá ta podlaha..☹
@msimankova Jj jede pěkne podle letního času ☹ na hodinu presne
Teda vy jste šikovné! Já jsem na tohle hrozně levá a to vyrábím šperky :D
@kaja2016 no vypadá to nádherně 🙂) super inspirace já taky miluju Vánoce když voni skořicí, hřebíčkem, pomerančem a vanilkou 🙂) a je mi to blbý o sobě říct, ale malovat umím já jsem chodila i na uměleckou a dělala jsem par věci na zakázku hodně do dětských pokojů atd..,jako hrozně mě to baví, jenže to člověka neuživí ani náhodou..:-//
@msimankova fakt? Já jsem strašná na šperky (i straka by záviděla) dej sem taky nějakou fotku 🙂)
Teda holky krása 🙂 ja se pomalu zase dostávám k pletení košíku z novin, šití a hackovani.
@lenatu
@msimankova
@kaja2016
Holky dotaz mala nam vyrostla z kočárku ☹ co myslíte muzu vytáhnout sportak když jeste sama nesedí? Sedí jen s oporou. Ta kotva fakt uz nejde
Pardon korba
@monikagurthova no Joo ta je veliká 🙂 a pokud máš polohovací sporťák tak bych jí tam klidně dala, když ji dáš do lehu nebo pololehu 🙂 prostě aby neseděla úplně 🙂
@monikagurthova hele Moni a jak jste vyřešili autosedačku?? To už se do vajíčka nevejde ne? 🙂 mrňous se mi tam vejde tak tak a já nevím jakou sedačku koupit :-/

@kaja2016 jo no, nosítko máme taky 🙂 ale od té doby co je sporťák je klid, no elodie to je nádhera no 🙂..a jo řešíme..my máme v obýváku květináče (obrovský keramický a přes to je okrasné proutí..) jako květináče nádherný ale museli jsme je dat pryč jinak by bylo zle..do všech zásuvek jsme nastrkali dětské pojistky, vše co bylo na zemi šlo z dohledu ..a teď řešíme jak udělat vánoční stromeček..jelikož Alex nechce být v ohrádce už teď, pochybuji že tam bude chtít být skoro v 9m..,takže dítě bude venku a stromeček v ohrádce 😀 nebo nevím jak to uděláme..mohli bysme koupit i malej stromeček, ale já jsem vánocoholik víceméně miluju všechna roční období, všechny svátky a na vše vyrábím výzdobu..tak jsem na to letos zvědavá 😀..