Jídlo a jiné kratochvíle 🙂
Abychom neblokovaly diskuzy 🙂
@monikagurthova jinak me taky bez opory nesedi. Umi teda sikmej sed, kdy se opira rucickou, nebo primej, kdy se opira rucickou pred telem. A holky, dneska si stoupla v postylce!!!!!!!!!!!
@lenatu
@msimankova
@msimankova Jeee, sperky, tak nahod. Ja jsem kdysi take delala, ale nic zajimaveho, jen koralek dratek, zadne umeni🙂
@monikagurthova jestli to jde polozit, dej ji tam, co muzes delat jinyho... Stejne uz se brzy posadi. Ja to taky porad resim, spis mi vadi, ze na mne mala neuvidi, nas kocarek je se sedakou obracene ohavnej /jsem pako, ja vim 🙂 /
@lenatu ukazu ti neco, az budu u pocitace 🙂
@msimankova hele, ja to chapu, me to taky vadilo, ze byla opacne, potrebujes na ni videt, jestli ji nepada cepice, nebo tak....
@kaja2016 no ja prave myslim, ze jsem pako, protoze ji radsi dam po smeru, nez abych se zlobila na ohavnej kocarek 🙂 Fakt, jak se to da proti smeru, je to cely takovy neforemny 🙂. Co mate vubec za kocarky holky?
@msimankova hele ja mam aktualne sezeni v rozkladu. pada na jednu stranu. mutsy evo a uz to nejde koupit. opravit to asi taky nepujde, jak ji dam po smeru, je to videt desne a pripadam si jak socka 😉
@msimankova já jsme měla hlubokej mondo expander 2015 a ted mám sporťák x-lander x-move Terra 2015 a nemůžu si stěžovat 🙂 naštěstí vypadá dobře ikdyž malý kouká na mě 🙂) P.S. Já ho hlavně chtela kvůli tomu kožíšku kolem boudy 😀
@lenatu z vajíčka jsem vyndala takovou "náplň" a jeste se tam tak tak vleze ale tak za měsíc budeme muset koupit autosedacku.
@msimankova no to mala taky neuvidí na me ale to ji trápit nebude hlavne ze uvidí kolem sebe 🙂 no my mame kočárek půjčený a nechapu jak za nej mohli jako za nový dat 25000! Je hrozne těžký a proste jedine pozitivum je ze byl zadarmo
@msimankova Ježíš to je nádhera! Dá se na to někde podívat? Já bych si něco objednala 🙂) a to teda umělec jsi protože to je krása!
@monikagurthova jojo, hele a ten kočárek není to gesslein? My od nich máme autosedačku (vejce) a super, no a když jsme kupovali sporťák tak jsem se rozhodovala mezi gessleinem a x-landerem už jen proto, že se mi líp jezdí s x-landerem a v plný palbě stal 12000kc a gesslein s výbavou 15000..:-/ a to byl jen sporťák..samozřejmě jinak kočár gesslein stojí 25000-78000kc tak proto se ptám, já taky nechápu jak za tohle někdo může dát tolik peněz..platí se víceméně značka, ale když na to někdo má 🙂
@lenatu jee, dekuju 🙂 http://www.fler.cz/mary-s , ale teda neprisla jssem si delat reklamu 🙂
Ja mam Cam Cortina X3, jako je dobrej, koupila jsem ho z druhe ruky za 4 tis, 23 tis bych za nej taky nedala, to tedy za zadnej.
@msimankova chápu, ale já se podívám moc ráda!! Je to úžasné..🙂)
@lenatu nene je to play extreme
Holky jako investici par tisic do korbicky chapu. Ale do toho sportaku fakt ne🙂 Taky mame darovanej a jsem za to rada, protoze ted vim, ze korbicka staci a pak se proste koupej nejaky polohovaci levny golfky a je to. Ja stejne spis ted nosim v nositku, nez se tahat s kocarem - pokud ho teda nepotrebuju na jiny veci 🙂 Jako ono je to asi jiny, kdyz je na tom nekdo fin. tak, ze na penize vubec nehledi, tak pak samozrejme chapu, ze vlozi penize i do vyprdeneho kocarku. Ale jako resit, jestli koupim kvalitni plenky, nebo dite dam do stokke ...tak ja radsi koupim dobry plenky 😉
@msimankova divala jsem se na fler, pridala jsem si te do oblibenych. Prej ze nejsi umelkyne 😎
@kaja2016 taky to tak vidím ..právě manželova sestřenka ty mají kočárek (jen hlubokej) za 33000kč...to bych za to fakt nedala..hrozně na tom vydělávají a víceméně u některých kočárků a i ostatních věcí pro mimča platíš za značku 🙂..a na těhulích se hrozně vydělává ..Já si kupovala těhotenské kalhoty v hm a byli o 400kč dražší než normální džíny (úplně stejný) jen tam měli ten bavlněnej pruh látky na břicho :-/ 😀
@kaja2016 Jo, zrovna nedávno jsem se na tohle téma bavila se setřenkou, že radši koupím kvalitní jidlo, než třeba i hadříky. Ona má děti 3 a když jsem byla těhotná, zeptala se mně, jestli se neurazím, když mi nabídne věci, že druhá sestřenice se urazila 😀 Že její dítě bude mít všechno nový. Takže mi darovala půlku výbavy včetně postýlky. Já jako celkově nemám moc ráda konzumní svět, takže teď třeba samozřejmě něco nového kupuji, malá má už skoro 80 a to už jsou ty hadříky otahanější, nejsem extrémistka, ale fakt radši utrácím za jídlo a důležité věci. Tuhle jsem bývalé kolegyni darovala jen tak pro radost overálek pro očekávanou vnučku, ale fakt krásnej, novej, no co myslíte - urazila se 😀
Jinak u nás dnes první horečka - 39, tak doufám, že to nic nebude...
@msimankova my taky máme některý věci ještě po mě a po manželovi ale v pěkným stavu, nebo jsem něco koupila v sekáči ..,no a já manželovy sestrence nabídla jestli by nechtěla bodyčka z f&f že jsou jen po nás a navíc jsou bez fleků, prostě jak nový a ona se jen uchechtla a říká:,,To opravdu ne, my nepotřebujeme onošený hadry" ok no, ať si to koupí ale já nevidím důvod proč kupovat vše nový (oblečení) stejně to má na měsíc max 2 měsíce..To radši jak jste psali koupím kvalitní jídlo a třeba autosedačku (to je podle mě hodně důležité a jezdíme skoro furt)..
@msimankova a jestli má jen horečku tak by to mohla být viróza mě to říkala doktorka v úterý že kdyby měl malej horečku tak pít pít a přijít, že něco zas řádí :-/
@msimankova To je zajimavy, ze se lidi urazej, jako proc proboha? I kdyz musim rict, ze me trosku zarazilo, kdyz jsem jeste v tehotenstvi dostala k vanocum od tety znacne jete 3 oblecky, ktere byly citit sekacem. Tak to mi prislo trosku nevhodny, vzhledem k tem vanocum a ojetosti oblecku, ale to je uplne o necem jinem🙂 Jinak ja teda taky skoro nic nekupuju, mam jednu znamou, ktera nakoupila vsechno nove, druheho ma kluka a oblecky pujcila napred kamosce a pak me. A to jsou opravdu krasne kousky. A pak jsem podedila nejaka bodicka a takove obycejne hadriky a taky se to desne hodi. A pak neco mam dokonce i po me, tak to ji davam na doma na zametani podlahy🙂 Ja jsem byvala hoooodne nekonzumni (totalni hipik), dneska uz jsem se trosku aklimatizovala🙂
@lenatu Onoseny hadry, hm🙂 Hele presne tak, ja jak jsem toho hodne dostala a mam popucovano, tak nektery veci jsme ji dala jenom jednou a to jenom, ze to mam doma, tak me bylo lito, ji to neozkouset. Ted jsem se nastvala, protoze mam fakt malo mista ve skrini, tak jsem se rozhodla uz vetsinu toho vratit a tocim 5 bodycek a par dalsich oblecku a uplne to staci a vsechno mam po nekom a je to jako novy. A co jsem usetrila, tak jsem za to koupila kvalitni fusak. A presne, investovat do jidla, bezpeci, teplicka, zdravi, dulezity veci🙂
@msimankova jejda, ted ctu, ze mala ma horecku. A co, jak se to vyviji? Me by asi klepla pepka, me ty teploty docela desej...
@kaja2016 Už se to drží kolem 37, zabral paralenovej čípek 🙂 Zatím je malá taková unavenější, ale jí, hraje si, tak dobrý.
@kaja2016 taky si myslím, jako my když vyrazíme do města tak je pravda že v tom F&F maji hodně v akci bodýčka..teď jsem koupila 5x bodyček za 300kč a vzhledem k tomu jak často převlíkám tak my máme bodyček 16 a ikdyž se to nezdá tak to mame pomalu každý 3 dny praní 😀 ještě s bryndákama atd. Kazdopadne kupovat mu svetrik za 500kc (když se dá sehnat peknej za 80kč) tak to je fakt zbytečný aspoň pro mě..kamarádka na syna kupuje vše nový a furt si stěžuje že si ona nemůže nic koupit, nebo že malej prošoupal džíny za 600kč během týdne..ale komu není rady, tomu není pomoci 😀 hlavně je to její věc ale podle mě naprosto zbytečná..🙂
@msimankova Jooo, no tak fajn. Oni jsou s tema mensima teplutkama desne sladky, jak jsou ospinkany 😉
@lenatu No to me prave stvalo, jak jsme prala porad. A i se docela desim vyuctovani v lete. Povyhazela jsem i nejake svoje veci. No ted jsem neprala tri dny, ale zato budu prat asi az do noci🙂 Ja ji prosimte i necham treba spat v tom bodycku, co v nem byla cely den, jen ji jeste na to dam fleecovy pyzamko a jeste ji zapnu do pytle, mame v noci fakt kosu. Ale to je tim, ze ja ji vecer uz nekoupu, kvuli to exemu. Tak ob den ji ospchnu celou pri prilezitosti vymeny pokadeny plinky, zadecek ji sprchuju vzdycky. Jsem se bala, ze me bude smrdet, ale dobry🙂 Ale docela me ta vanicka chybi, predevcirem jsem proste musela a byla to desna sranda 😉 😉 😉

@monikagurthova tak jsem se rozepsala a smazalo se me to🙂 Proste za me ANO. Dr. me to dovolil uz asi pred mesicem. Proste ve chvili, kdy se sama pretoci, rucickama pritahne do sedu, bys ji nucenim lezet na zadech akorat zabranovala v pokroku. Myslim, ze je to opravdu dobry doktor, je mu prez sedesat, ma hodne zkusenosti.