icon

Jídlo a jiné kratochvíle 🙂

monikagurthova
26. srp 2016

Abychom neblokovaly diskuzy 🙂

kaja2016
23. lis 2016

@lenatu No ja jsem mela co delat, abych neomdlela a nespadla i s dcerou na tlamicku 😉 To nebylo na nejake dobihani k ridici 😉

kaja2016
23. lis 2016

@msimankova Dekuju🙂
@monikagurthova Jojo, na kobry🙂 Tak se pak nejak domluvime🙂

lenatu
23. lis 2016

@kaja2016 no to chápu, já si tu bolest neumím představit..Nechápu že nikdo nepomohl ☹ fakt hrozný...

lenatu
23. lis 2016

@kaja2016 hlavně ať se ti to co nejdřív zahojí 🙂 ❤

kaja2016
23. lis 2016

@lenatu bolest a hlavne sok. No ja to taky nechapu, asi to byl bus plny hluchoslepych lidi. 😒

lenatu
23. lis 2016

@kaja2016 asi :-/ nejhorší je, že to teď je "normální"

kaja2016
23. lis 2016

@lenatu hele ja myslim, ze to tady bylo vzdycky a mnohdy i horsi. Asi neco jineho je na vesnici, kde se vsichni znaji. je to bohuzel ve vsech zemich byvaleho komunistickeho bloku.jsou na to i dokumenty - chlapek spadne na zemi a vola o pomoc a kolikaty clovek se zastavi. njn, kazdeho karma.

lenatu
23. lis 2016

@kaja2016 to je pravda no.. nebo když chlap na ulici přepadne ženskou a ona volá o pomoc a lidi chodí kolem a nic..jojo jak říkáš kazdeho KARMA.

msimankova
23. lis 2016

@kaja2016 neni to lepsi. Bydlim ve vesnici, co je vlastne mestska ctvrt, ale stejne, mimoradne idiotska populace. V 90% mne nechaji nastoupit a vystoupit z busu posledni, moje mistni zname rikaji, ze jim kdysi do busu s kocarkem pomahal ridic, ktery nasledne serval tech 20 chlapu v nem 🙂

monikagurthova
autor
23. lis 2016

@msimankova jo známe mě je vždycky stydno když musím busem do Benešova a kdo mi pomáhá s kočárem? Staré ženské a chlapy sedí a dělají že tam nejsou

lenatu
23. lis 2016
lenatu
23. lis 2016

@msimankova
@monikagurthova jojo holky...je to hrůza a vsude

kaja2016
24. lis 2016

@msimankova Hm, no tak to je smutny☹

monikagurthova
autor
25. lis 2016

Tak aby jste neřekly, ze jsem úplně vánoční barbar 🙂

monikagurthova
autor
25. lis 2016

Ta hvězda je trochu pochroumana mi spadla v autě, ale vypadá to, ze se snad vzpamatuje 🙂

msimankova
28. lis 2016

@kaja2016 jak se ti hoji ruka? Doufam, ze uz je to skoro dobre!

Mala sem tam sedi, zacina si stoupat, ovsem neleze - rychle se premistuje a peruje, ale kdyz to dela sama, tak je to as v pohode, ne? Zakazala jsem si srovnavani a tabulky 🙂

monikagurthova
autor
28. lis 2016

@msimankova heled me mala neleze nesedí akorát peruje a valí sudy občas si zacouva ale jak je na tobě tak by jen stala. Ale prdim na to příští tyden jdeme na 8 měsíční tak uvidim co mi k tomu MUDr rekne

lenatu
28. lis 2016

@monikagurthova neboj je to úplně ok 🙂. Malý taky na mě chtěl stát a pořád se na mě zvedal na nohy, no a za 3 týdny .... Viz foto 😀 takže to taky určitě brzo přijde 🙂 my byli na 8 měsíční dneska a malej hrozně "baletí" a prej je to ok, tak to neřeším,..ale malej má málo kg má 70cm a 7,91kg, ale Mudr říkala že když má takovrjej tělocvik není se čemu divit a navíc se mu furt klubou zuby... :-/

kaja2016
28. lis 2016

@lenatu pan Zoubecek🙂

lenatu
28. lis 2016

@kaja2016 jo no 😀.. až mu to začne padat a vzpomenu si na to jaký to bylo trápení když rostly zuby tak to obrečim :-/ 😀

monikagurthova
autor
28. lis 2016

@lenatu je to je smudla krasnej 🙂 my porad na zuby čekáme. Mala sice neleze ale valí sudy nebo si odcouva kam potřebuje a pak se otočí na břiše a hotovo. Jsem zvědavá kdy si slečna sama od sebe stoupne

kaja2016
28. lis 2016

@msimankova Dekuju za optani, uz je to o mnoho lepsi. Pred par dny me to slo do zanetu, ale obinadlo fakt pomaha, praktikuju na detsky urazy🙂 Prosimte moje dite uz chodi kolem nabytku a je to v poradku🙂 Taky jsem se dozvedela, ze to samozrejme skodi na klouby atd., ale mam z toho dojem, ze se to siri mezi maminkama, u kterych jsou deti oproti tabulkam naopak pomalejsi...

kaja2016
28. lis 2016

@monikagurthova kukuc, superbaby🙂

lenatu
28. lis 2016

@monikagurthova Ježíš ta je krásná..jo no super baby 😀 hele mi couváním taky začínali a za týden už lezl popředu a jede..jsou to hrozný mety pořád za ním litam 😀 a jestli to bude jak u nás tak bych řekla že si stoupne brzo, až začne lizt popředu tak bych tomu dala tak týden 🙂 poleze pak se něčeho chňapne a bude 🙂

@kaja2016 Ježíš už obchází? Káji drž se! 😀

monikagurthova
autor
28. lis 2016

@lenatu nevim nevim couvá uz 14 dni 🙂 jsem zvědavá na princeznu kdy se konečně pohne 🙂

lenatu
28. lis 2016

@monikagurthova neboj bude to brzo! 🙂

monikagurthova
autor
28. lis 2016

@kaja2016 jaem rada ze se ti ruka lepsi 🙂 jojo tabulky jsou úplně nejlepší. Nase Eli jak je velká tak me dostávají maminky co na ni kouknou a řeknou Ježíš v roce jeste nesedí a neleze? To bylo pred 2 měsíci na kyclich ji říkám paní ji je 6 měsíců a ona no podle tabulek je nějak moc velká ja myslela ze ji jednu dam mezi oci

monikagurthova
autor
28. lis 2016

@lenatu jo jinak bych nerekla ze je malý moc hubený Eli ma 86 cm a 7,9 kila pred týdnem jsem ji vážila a měřila takze na 70 cm 8 kilo mi prijde normální. Nevim co ti doktoři furt mají ja porad poslouchám ze je moc velká tak ji asi dam na hlavu cihlu ne? Po kom asi ja mam 184 cm manžel 195 cm takze jako po kom to asi ma?

msimankova
28. lis 2016

To je jako když měla Luci v půl roce 68 cm a 9,1 kg, to bylo pořád jaká je tlustá, tchýně se mně dokonce ptala, jestli není nemocná, až jsem si nechala nasadit brouka do hlavy, že je něco špatně, místo abych tu svojí kočičku bránila - nejzdravější a nejveselejší dítě široko daleko. Teď má 72 cm a 10 kg, už se to srovnává. Moje doktorka je teda skvělá - co je v tabulce mi říká pro zajímavost, vždycky se smála a říkala, co s ní asi chci dělat, že je krásná a srovná se to, taky že jo. Moje malá zas nemá být po kom hubená, já i její otec jsme kolem 170 cm a on mohutný, já celý život něco jako Bridget Jones 🙂

lenatu
29. lis 2016

@monikagurthova no, já jsem byla tak do 8let jak z kozy duch a pak nic, ale to jsem plavala v repre a to se nedá srovnat 😀 to jsem byla malá kulturistka, ale teda teď si musím dávat pozor na to co jim, nejsem hubená ale spíš štíhlá..A abych byla štíhlá musím kontrolovat co snim a kdy to snim :-/ závidím ti že ty to neřešíš, Každopádně ka měla v roce 8kg a manžel 9kg, ten taky než mě potkal byl jak z kozy duch 😀

@msimankova no u nás jsou takové děti normální (krom mě) sestřenka byla stejná a moje segra měla v roce 10kg a 80cm, brácha to samé 🙂. Buď ráda že hezky papa, u nás se jí jen proto aby přežil 😀 aspoň to tak vypadá 😀

Strana