Jídlo a jiné kratochvíle 🙂
Abychom neblokovaly diskuzy 🙂
Jinak u nas dnes masakr. Z nejakeho duvodu jsem si myslela, ze uz ma zacit dite spat jenom po obede a nedala ji ve tri spat, jak normalne davam. Usla ted a do te doby kni kni kni... trikrat spadla na cuminu, chudinka🙂
@monikagurthova haha a je to tu 😀
@kaja2016 no u nás to šlo taky tvrdě, já se s tím moc nepářu a když 3x nepochopil co po něm chcit, tak to šlo tvrdějc..my máme problém že jsme si v jistém smyslu dost podobní a oba tvrdohlavý (ikdyž já mam tendence ustupovat, ale nedělám to pokud to není banalita)..Kajo my komplikovaný jsme..jsme přeci jen Raci a co si budem povídat (😀).. a u nás to skončilo malém rozvodem protože mě nedokázal pochopit, no a nakonec po 4,5h rozhovoru mu to docvaklo co po něm celou dobu chci a je to v pohodě 🙂 dost se kvůli nám změnil (dospěl). A kdyžtak napiš do zprávy 🙂.
Jej to je kočička..Hele já na to taky zapominám, malej spal jen ráno a po obědě nic..teď už je taky tuhej tak jsem zvědavá na tu noc 😀... Jinak už obcházíme...ale ty pády ..☹ jinak nám teď nic neroste a já mám nejvhodnějšího chlapečka doma :-* (zatím 😀), už se zamnou chodí žužlit tak si to užívám 🙂
*nejhodnějšího (telefon no..)
@lenatu @monikagurthova @msimankova
Leni, poslala jsme ti SZ a holky je to docela skoda, ze se tu neda kecat nejak soukrome takhle ve ctyrech. Docela me to brzdi, co na tu plochu sem dam. Jako asi se moc uchylu nenajde, ktery travi svuj volny cas ctenim zenskeho tlachani o kdecems, ale precejenom, je to tako kecat o soukr. vecech v preplnenym autobuse.☹
No a neslo by tuhle diskuzi predelat na soukromou? Taky mne to uz napadlo...
My mame italskou domacnost, ucime se oba 🙂 Vidime se ted hrozne malo, jsem nejak unavena z cestovani s kocarem a male 24/7. Trochu zavidim tatinky, co si dite vezmou aspon na hodinu 🙂
Uz jsem nas tim taky premyslela udělat diskuzi soukromou ale nějak nevim jak a kde se to děla.....napsat adminovi?
Holky založila jsem soukromou skupinu Jídlo a jiné kratochvíle 🙂 a poslal vám pozvánku. Kdyby nedosla tak je v kategorii jídlo

@lenatu
@monikagurthova Ahoj holky, koukam, ze zive diskutujete o Vasich chlapech🙂 No ten muj je taky dobre komplikovanej, jenze ja taky🙂 Jak jsem Vas cetla a ze jste obe zenske, ktere reknou lidem veci narovinu ( ja mimochodem taky a porad s tim narazim🙂 No a podle me zadnej "noumicek" by takovou zenskou neustal.-) Jinak u toho meho taky vidim vyvoj. Mam totiz dojem ( i kdyz byl predtim 10 let zenatej, ale bez deti teda), ze mu zatim nikdo nevysvetlil, co by mel delat a co naopak ne, nebo jak to rict, abych neznela jako semetrika🙂 Nechci se moc rozepisovat verejne, ale fakt si myslim, ze to nejlepsi, co muze zenska ve vztahu udelat, je byt narocna🙂