Kdy obměnit umělohmotnou lahvičku?
Ahoj,
kdy obměnit umělohmotnou lahvičku na čajík? Vím, že ty umělohmotné po čase něco vylučují, ale nevím...
Taky nevím nic o tom, že by byla plastová lahvička časem závadná 🙂 Takže zatím používám dvě pořád dokola, každý den vyvařuju...
Jako každý plast se má brzo obměňovat. Myslím v kuchyni.časem se třeba poskrabe a v tom zůstávají bakterie.používám jen skleněnou láhev a mám klid.🙂
@sonaxoxo tak my jsme teda asi čuníci, protože my neobměňujeme ani plastové pomocníky v kuchyni. dokud slouží, tak slouží 😅
Tak já hlásím, že my jsme asi taky prasátka, protože doma nic plastového nevyhazujeme dokud to není rozbitý 🙂 .... u lahviček to taky neřeším.
@sixtynka ahoj, obměňovala jsem jen savičky, lahvičku jsme měli kvalitní, která nic nevylučovala (Avent).
Měla jsem skleněnou lahvičku ze začátku, ale malej z ní příšerně hltal a pak u jídla řval, tak jsme přešli na anti-kolikovou plastovou MAM a od té doby měním jen savičky a lahvičky denně vyvařuju 🙂

@sixtynka já tedy neobměňovala, normálně jsem prostě vyvařovala a sloužila dokud bylo potřeba 😅 že by po xy použitích měla něco vylučovat jsem nikde nečetla