icon

Malá nechce Sunar. Může to souviset s růstem zoubků?

linda500
18. črc 2009

ahojky mám malou 11.měsíců a začala mi odmítat sunar ráno mi vypila 200a večer 230kaše ted vidí flašku a má záchvat.všechno ostatní sní v pohodě.může to mít souvislost s růstem zoubků nemá ještě ani jeden a dost zlobí. díky

mousunek
18. črc 2009

muze to mit souvislosti se zuby... A kdyz nechce sunar zkus jine mlicko, obcas to pomuze

kozinka
18. črc 2009

Já bych to tak nehrotila, nech ji chvilku bez sunaru, dávej normoš jogurty, občas nějaký tvaroh ovocný, a nebo jestli ti pije přes brčko, tak probiotický nápoj ochucený 🙂
Já mám s tím taky zkušenosti, plně jsem kojila do 5-ti měsíců, pak se malá sama začlaa odstavovat, tak jsem ji pomaličku začala zvykat na sunar, pila ho asi týden a pak konec, nedostala jsem do ní ani kapku!!!!!!!! Ani jiné mlíčko mi nechtěla, už jsem byla z toho na nervy a dala na radu dr. a ta mi řekla, ať jí nechám, ať je prostě na jogurtech a mléčných kaších, že jí to stačí 😉 Odbylo jí 10 měsíců a začala pít sunar (zkoušela jsem každý týden jestli ho znova nebude chtít), strašně jí šmakuje do dneška! 😵 jsem moc ráda!! Takže nevěš hlavu, určitě její doba zase přijde! 🙂 Třeba je jen přepitá 🙂
A zkoušela jsi i jiné příchutě??? banán, vanilka nebo čokoláda???

kozinka
18. črc 2009

a další věc - zkusila bych vyměnit flašku (savičku) za jiný typ, třeba už pitítko 😉 bude to pro ni něco nového 😉 Mi pijeme čajíky a všechno jen z pitítka od 6-ti měsíců, normoš savičku odmítala 😉