icon

Miminko nejedlík, máte nějaký fígl?

nifisl
14. bře 2016

Prosím o radu už jsem zoufalá. Syn 7m (8kg) odmítá UM - minulý týden sme přešli na Sunar - i předtím odmítal Bebu, příkrmy. UM vypije 80, pak ho musíme nosit a to ještě něco dá. Ale za den vypije tak 400 s nucením. Přesnídávku má tak na 3-4krát, bánány ani kaše nechce. Zeleninu sní celou skleničku kupovaného, domácí taky odmítá. Jinných tekutin vypije tak 220-500ml. Máte to taky tak některá? Máte nějaký fígl? Děkuji

sara84
14. bře 2016

Mi prijde teda 8kg dost, podle me prospiva hezky, tak proc nejedlik? Syn ma skoro 11m, 9,5kg a prijde mi teda statny. A v poledne zelenina+ masko, kupovane vyjimecne, varim doma. A sklenicku ma vetsinou na 2dny. A vecer kase, tak max 100ml. Sem tam presnidavku a to zase pak neveceri. A teda kojeni, caje/vody vypije max 100ml denne. To co popisujete mi prijde jako naprosto normalni spokojene neprejidajici se dite!

soyevita
14. bře 2016

@nifisl Těch tekutin má podle mě moc.Možná proto nechce mlíčko.Nenutila bych ho.Ale jinak krásná váha.8kg vážila moje dcera v 8.měsíci a přišla mi oplácaná 😉 A fígl?Když nechce,tak nechat být,hlady dobrovolně neumře 🙂

vopi001
14. bře 2016

Třeba je to jen takové období. Syn v tomto věku začal bojkotovat mlíčko. Chce to vydržet. Neměnila bych značku. S tím jídlem to měl podobně. Prospíval. Začátkem 8 měsíce se mu klubali první zoubky, tak jestli to taky nebude tím. Pak se zas rozjedl. Teď je mu 2,5 roku a váží 11,3 kg 🙂 je to drobek.