Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři

Mrazení příloh v příkrmu

olismacek
15. zář 2017

Ahoj holky, chci se zeptat zda mrazite prilohy do prikrmu? Jake se mohou mrazit a jake ne? Myslela jsem ze bych vzdy zamrazila cely oběd. Např. Maso, zelenina, rýže atd... Kdyby se musely delat čerstvé, nedovedu si představit jak budu mixovat jednu lžičku rýže atd... Dekuji za rady 😊

berenika39
15. zář 2017

Ahoj, můžeš mrazit cokoliv, kromě brambor, ty jsou pak hnusné.

nada3
15. zář 2017

@olismacek zdravim, uvarene brambory jsme jen rozmackali mackacem na brambory. Po rozmrazeni a promichani to bylo skoro jako rozmixovane a klukum to nevadilo.

liliprili
15. zář 2017

Zamrazuju vsechno krome brambor. Rozmixovanou zeleninu davam do formy na led, mam pak idealni mini porcicky 😉 hlavne ze zacatku bohate stacila jedna kosticka, vic toho mala stejne nesnedla a kdyz se nahodou hlasila o pridavek, do pul minuty bylo rozmrazeno 🙂 a taky je to fajn, ze muzu kombinovat vic druhu a stridat to, jednu kostku toho, jednu tamtoho, kazdy den jiny obidek ze stejnych ingredienci

olismacek
autor
16. zář 2017

@liliprili a prilohy zamrazujes jak? Např. Uvaris vice rýže, rozmixujes a taky do platicek na led? Nebo jakou koli jinou přílohu?

liliprili
17. zář 2017

@olismacek priznam se, ze prilohy jsem zatim vubec neresila, ale asi to budu delat stejne...presne jak rikas, varit a mixovat jednu lzicku ryze by asi fakt neslo 😀 a zamrazeni, pokud vim, zadne z potravin neuskodi. Krome tech brambor, ty jsou obvykle dost blee...mela jsem zamrazeno trochu brambor s mrkvi a po rozmrznuti si to zachovalo tvar kosticky a bylo to cele gumove 😀 a chut odpovidala teto nechutne konzistenci 😀
Mozna to akorat casem budu cpat do nejakych misticek nebo kelimku, aby toho bylo na jednu porci vic...ale ta forma na led je fajn, kdyz to zmrzne, jednoduse to vymackam a nasypu do sacku a pokracuju s dalsi potravinou...kelimku budu muset mit asi milion 😀

Sem začni psát odpověď...

Odešli