Německé příkrmy. Od kdy?

rosa106
28. lis 2021

Ahoj, dobrý den,
měla bych dotaz na ty, které mají zkušenost s německými příkrmy. My je jezdíme kupovat právě tam, ať už se jedna o Hipp, Alete, DM nebo Bebavita, ale teď k dotazu…
Na německých sklenickach je uvedeno ,,ab dem 5.monaten” a já teď nevím, zda je to jako u českých skleniček, kde je přesně uvedeno od ,,ukonceneho 5.měsíce”, nebo to mají Němci v tomto jinak a od pátého měsíce, tím vlastně mysli od ukonceneho čtvrtého měsíce… Nevíte, prosím, někdo?
Prikrmujeme od čtvrtého měsíce, pět mu je teď čerstvé a já nevím, zda mu to mužu dat…pro ukázku příkladam foto.
Moc děkuji za rady a hezky den 🕯

mamikry
28. lis 2021

@rosa106 Rekla bych, ze to bude vsude stejne

lenoulinkaa
28. lis 2021

Ahoj, já dávám taky tyhle, ale už má ukončeny 5 měsíc. Pokud si začínala jen s mrkví a teď rozšiřujes druhy v prikrmu, tak bych řekla, že to nevadí i když jedete teprve 5 měsíc. Na hippu měla s lososem a tam bylo 4-6 měsíc.

rosa106
autor
28. lis 2021

@mamikry teď jsem nasla prikrm, kde je napsáno ,,nach dem 5. Monaten”, takže bych řekla, ze to to samé nebude. 🤷🏼‍♀️ Ale nevím, proto se ptám. Každopádně děkuji za reakci.

lenoulinkaa
28. lis 2021

Babydream z rossmann má v překladu od ukončeného.

fyii
28. lis 2021

@rosa106 pisou od 5.teho mesice. Nedelala bych z toho drama, je to umixovany uplne do hladka, vis jake druhy zeleniny jsi davala dosud, tak bych postupne normalne davala co uznas za vhodny. Nic jedovatyho v tom neni, ze by to byl tak zasadni problem. Ja vzdycky davala to co jsem.emla nakoupeno a mesice jsem spis byla pozadu, nez dojedli tu danou velikost. Na kousky ma dost casu.

sigyn
28. lis 2021

Znamená to od ukončeného 5. měsíce, ale jestli to bude o týden dřív nebo později už takový vliv mít nebude.

hanyzka11
28. lis 2021

Koukni na složení. Pokud máš zavedenou mrkev, brambory, batáty a pastiňák, tak úplně v pohodě dej. A pokud má malej 5 měsíců,tak to stejně znamená, že má ukončený 5. měsíc života, ne?