icon

Nestlé Sinlac od 6ti měsíců je jiná než od 4 měsíců?

evikuu
6. led 2009

Ahoj holky, přišla mě kaše SINLAC a na krabce je od ukončeného 6měsíce-je jiná než od 4 měsíce /jinou jsem nenašla/ a nebo je to zase moda EU???

berenika39
6. led 2009

já nevím, na té naší je od 4. měsíce. myslím že sinlac není odstupnovaný, zase něco vymysleli, aby tě zmátli 🙄

evikuu
autor
6. led 2009

JASNĚ,TAKY SI TO MYSLÍM 😀 MŮŽEŠ MĚ PROSÍM POSLAT SLOŽENÍ TÉ VAŠÍ-SE STOHO PO .... 😝

berenika39
6. led 2009

😀 😀 😀 , kliiid, ráda bych, ale nemám krabici, přesypala jsem to do pixly 😀 😀 😀 . POslala jsem mail.

evikuu
autor
6. led 2009

DÍKY MOC, TAKY JSEM TI NAPÍSALA 😀
Prosím nemáte někdo SINLAC a neposlal by mě složení??? Dělají mě to naschvál!!! 😝

evikuu
autor
6. led 2009

Ber-taky si myslím že je to zase nějaká hovadina...

theresa
6. led 2009

Ahoj Evikuu, můžu tě uklidnit, měla jsem kaši Sinlac, na které bylo od 4. ukončeného měsíce a pak koupila další a na té bylo od 6. měsíce. Tak jsem vzala obě balení a porovnala složení, je tam naprosto nepatrná změna asi 40KJ. Já zase teď tápu v těch Nutrillonech chtěla jsem přejít na Nutrillon HA 2, ale je tam úplně jiné dávkování na tom novém.

evikuu
autor
6. led 2009

Je to děsné, ta jejich změny a proměny.... to máš jako u HA BEBY 2 najednou je od ukončeného 6.m a takovou dobu byla do ukončeného 4m. ale jestli máte i změnu dávkování tak to nějak nechápu.Díky moc za info o tom sinlacu a mějte se krásně-však jsem si říkala kde jsi 😀