První příkrm. Vyráběly jste nebo kupovaly?
První příkrmy ste dělali nebo kupovali? Říkám si jestli ted není lepší koupit, když toho moc nesní.
Uvař a dej zamrazit do kostiček na led. 🙂 Ze začátku vytahnes třeba jen jednu, dvě kostky a pak dal uvidíš. 🙂 Já mrazim takhle furt a když nemám čas, vytahnu z mrazáku kombinaci dle libosti a dodělám třeba jen brambor, kuskus atp. 🙂
@me_druhe_ja To je právě to, že nemám možnost zamrazit nebo prostě vařit po kouskách nebo mi ještě někdo říkal, že lze zavařovat v troubě
@me_druhe_ja Zatím jsem koupila jen skleničku první dýně, abych nekupovala celou dýni kvuli pár lžičkám, jinak cuketu , batát už udělám normálně doma, ale dýni bych asi celou vyhodila, nikdo to u nás nejí
První jsem kupovala a až když začal víc jíst a přidal i maso,začala jsem vařit. Nechávám si kelímky od jogurtu,nebo pomazanek s vickem a dávám do toho a pak to postupně vyndavam z mrazáku
Aha, to mrazení v těch kostkách je super....Ale pokud nemůžeš, tak kupuj. Skleničky jsou kvalitní, vůbec se neboj. Jen je to dražší než vaření no.
@me_druhe_ja já se právě dívala asi to budu dělat tak půl napůl, děkuji
Varim vzdy cerstve. Jakymkoli dalsim uchovanim se ztraci ziviny. Je jeste otazka, co ti dite bude tolerovat. Dcera absolutne bojkotuje lzicku, takze jsem tak musela zavest BLW
Ja u prvniho ditete zezacatku kupovala, pak tak pul napul a ke konci uz jen varila. S druhym jsem zkusila dve sklenicky, vadi mu mrkev a hrasek a tak varim. Obden, aby mel cerstve a jen z tech surovin, ktere nevadi - dyne, brokolice, spenat, cuketa, brambor, kvetak. 🙂
Já jsem vařila,ale měli jsme strašného jedlika. První den prikrmu a hned snědl celou mističku a koukal kde má ještě 😄
Cele mesice jsem varila, nez dcera ochutnala neco kupovaneho.
Vařila.
Díky všem
Vařím. Vždycky jen jeden kousek, malinko. Dva dny nechám v lednici. Nesnězené zbaštím u televize, aspoň se necpu brambůrkama. S dýní je trošku problém, té jsem zbytek zamrazila a pak někdy pro nás udělám risotto.
Ahoj, já malému vařím a zamrazuju, ale kupuju i skleničky. Paradoxně mi odmítá jednu značku kupovaných skleniček. Jinak je to teda strašný jedlik 😊
Zmrazene ne..cerstve tepelne upravena zelenina, bio nebo ze zahradky. Z mrazaku nejime vubec, natoz to dat miminku.
Já dávám půl na půl. Doma mám skleničky nakoupené, ale v mrazáku také zamrazené kostičky... Ale dcerce víc chutnají skleničky. Když má masový oběd, tak dávám skleničku, když jen zeleninový, tak namíchám dle chuti z mrazáku 🙂

Varila