Aliexpress - objednávaly jste?
Ahoj holky. Chci se zeptat, máte některá zkušenosti s objednáváním věcí z Aliexpresu?Našla jsem tam pár super věcí na mimi, tak že bych to objednala. Děkuju za odpovědi.
Objednávala, ale ne na děti. Dlouhé dodací lhůty a brát určitě větší velikost. Já např. nosím XS-S a objednávám minimálně velikost M-L. Také je potřeba číst recenze kupujících pod inzerátem, ne vždy věc kvalitou odpovídá obrázku.
@nov777 Děkuju moc 🙂 Já jsem tam právě narazila na pár super věcí, tak bych to objednala. Ale jsem taková, že než někam pošlu peníze, tisíckrát si to ověřím. Spousta lidí se někde napálila, a tak se tomu chci vyhnout. 🙂
@petravis Díky. No, koukala jsem tam i na něco na sebe, nejsou tam špatný věci. Jojo, o těch velikostech jsem někde četla, že je lepší si vzít větší. To já si ráda počtu, nechci vyhodit peníze za něco nekvalitního a škaredýho. Pár lidí co znám tam objednávalo i elektroniku, jako např. telefony a tak . Jsou tam za super ceny. Ale s toho bych měla asi strach, že to tady třeba nepůjde..
Kolega objednal telefon a špatně, jen krabička odpovídala, uvnitř nebyly funkce...prostě špatně. Ale doplňky k elektronice super- kabliky, drážky a podobně.I věci pro děti- co vím, třeba nositka🙂 jsou super
Já tam objednávala už hodně, nějaké dětské oblečení a hlavně hračky Lamaze, které tam jsou velmi levné. Také videochůvičky a se vším spokojenost (i když chůvičky zatím nepoužíváme v praxi, ale zkoušeli jsme a fungují).
Manželův kolega objednával už asi 3. telefon a jsou naprosto spokojeni,opravdu si to chce dobře přečíst popisek nakupovaných věcí a určitě věnovat pozornost recenzím prodávajících.
Objednala jsem 3ks zboží, 2 ok, z toho jeden se zničil hned po rozbalení, poslední nedorazil vůbec, dodnes mi nevrátili peníze, tedy pro mě tím skončili 😒

Osobne ne, objednava mi tam kamaradka. Je tim kapanek posedla. Urcite doporucuju. Jediny vec jsou hodne dlouhe dodaci lhuty. Posledni objednavka na zacatku prosince a cast dosla tento tyden, cast porad nikde.