Dětský prací prášek, doporučíte?
Maminky, doporučíte mi prosím dětský prášek nebo gel pro děti? Malá se má za chvíli narodit a chci přeprat oblečení. Ráda dám na vaše doporučení.
já používala vždycky gel, nejprve pro miminka Lovelu, ale teď potřebuji větší prací sílu, tak teď používám persil sensitive, mladej je atopik a kupodivu mu nedělá zle, narozdíl od Dreftu a Arielu sensitive, ale to je u AE vzdycky sázka do loterie, neříkám, že ty dva jsou špatný 🙂. Aviváž vzhledem k tomu nepoužíváme 😉.
Já zatím koupila Batole a Persil sensitive, jak to bude vyhovovat, to teprve zjistím
Pouzivam od Amway SA8 Premium a obcas od Frosche tekuty BABY, je to novinka a super- dobre pere a krasne miminkovsky voni🙂 Maji ho v DM
Děts. prac. prášek....děkuji nechci ! Malý se mi po něm hodně osypával , říkala jsem to i doktorce a ta mi to potvrdila, že to je z prášku na praní, že to je dost časté. Začala jsem prát věcičky v prášku, co používám normálně a byl klid. Pupínky měl opravdu šeredné a zahnisávaly se mu, musela jsem mu je strhávat gáz 😀 ou a dezinfikovat.
Peru v gelu z mýdlových ořechů od Yellow&Blue. Nikdy žádný problém nebyl s pokožkou dětí a maximální spokojenost s vypraným prádlem.
Persil sensitive prasek. Voni i bez avivaze. Avivaz nedavam na detske, pak je to az moc navonene.
Napřed Lovelu gel, ale ten mi moc nevoněl, pak jsem objevila Persil sensitive a ten krásně svěže jemně voní
Lovela-právě proto, že nijak zvlášť nevoní, jenom tak lehce, něžně, nebo mýdlo+soda+vonný olej. Jinak doktorka mi přímo Lovelu nakázala 😉, že od ostatního ruce pryč a to ji nepodezřívám z podlehnutí Lovela lobby tlaku 😉
Peril seznzitiv hrozně smrdí, koupila jsem teďk něnu jětě aiváž abych to přerazila, bohužel mám doma dva, pak zkusím normálně prášek pro dospělé.
Jo, mýdlový ořechy jsem taky používala, praní v pohodě, ale zapomínala jsem je větrat, tak mi jich dost zplesnivělo 😒
Používala jsem Lovelu a hlavně žádnou aviváž. Pak mám gel i prášek z DM, ale u těch mi vadí, že jsou bez parfemace.
Já jsem spokojená s práškem Batole. Aviváž používám Batole Balsam - krásně miminkovsky voní 🙂
Persil sensitive ... voní mi ( batole a lovela mi smrdí) 🙂 a reakci nevím protože to teprve čekáme ... tak uvidíme 🙂
Persil sensitive, Dreft sensitive... Lovela mi smrdí a nic nevypere, aviváž jsem nepoužívala.
Batole. Pere dobre a davam ho prave proto, ze skoro nevoni. Normalni prasky jsou prevonene, kdyz treba zdedime obleceni po jinem diteti, musim to preprat, z toho az boli hlava 😝
Avivaz zadnou, jen dalsi chemie, jak pro dite tak pro prirodu. Obecne nechapu posedlost vonavym pradlem, mne staci, kdyz je ciste 🙂 Abych vonela, pouziju parfem. Nekdy dam misto avivaze ocet. Z pradla vubec neni citit.
Taky jsem pouzivala Qualt eko prasek, ale uz ho v Kaufu nevedou.
Mam vyzkouseny Ecover, ale ten mi moc nevyhovoval. Lovelu jsme taky meli, taky to slo. Parkrat mydlove orechy, ale moc me neoslovily. Sliz jsem nezkousela.
Peru jedině v persilu sensitive gel😉 vypere úplně všechno, krásně voní a malému nevadí😊
Já jem pořídila Batole gel i s aviváží a ještě aviváž Cocolino..krásně voní 🙂
mydlovy sliz nebo gel z mydl. orechu. avivaz ocet namichany s eko-avivazi. Sliz je vyplati z financ. duvodu, A navic nezatezuji prirodu 🙂
@veronika182 Já peru v Batoleti už několik let a jsem s ním maximálně spokojená. Zdá se mi, že pere dokonce líp, než Lovela.
Sem tam přidávám trochu přípravku na skvrny, a nepoužívám aviváž.

Za mě batole,používám jak prášek tak aviváž a aviváž mi krásně voní. Cenově super.