Jaký koupit ohřívač lahví?
Uvazuju o koupi ohrivace na lahev,mate zkusenost at uz dobrou nebo spatnou jaky koupit a na co si pri vyberu dat pozor?
@absintka19 no ja jsem si nejdriv taky rikala ze je to zbytecne ale za poslednich par dnu krmim a ohrivam a udelam sunar a je horky,nez se k nemu dostanu je skoro studeny,uz me to nebavi :D
@zelenaesmolda no ja dam sypkou smes a kdyz dam pul na pul tak jw vzdy akorat. Ja vzdy udelam a je k piti. Treba 166ml dam sypkou smes, do 80ml dam z termosky a zbytek studene. No chvilku to trvalo ale nic lepsiho neni. Venku to ponalu vypada na leto a nechtelo by se mi vracet domu na krmeni. Anebo udelejte horke, samo vychladne a pak podavejte. Moje Adeli je na to zvykla uz 11m 🙂 a lepsi kdyz to neni horke nez horke 🙂 hlavne at je rozpustene.
@absintka19 tak domu se vracet nebudu,na to si koupim ty tekute nutrilony a jenom preliju do lahvicky 🙂
@zelenaesmolda to jsem neslysela 🙂 husteeee, no doba moderni no 🙂 ja zustanu verna termosce, at uz do mlika nebo naredit a umyt ruce a tak 🙂 mam takovou malou sikovnou, v kocarku se ztrati 🙂
Používala jsem u obou dětí tuhle Topcom Baby Bottle Warmer 301 a naprostá spokojenost. Hlavně, jak udrží tu teplotu. Čekám třetí, tak snad ještě chvíli vydrží, jinak půjdu do koupě stejné.
Taky jsem byla termosková. Nedělala jsem mléko dopředu, ale až když jsem ho potřebovala, smíchala jsem horkou z termosky a studenou převařenou z lahve, přisypala UM a bylo. Jezdili jsme takhle klidně na celodenní výlety a mám jestli se nepletu 0,4 litru? A k tomu půllitr té studené převařené. Je opravdu malá a v kočárku se to ztratí. Používala jsem to pak i doma, protože to s ohřívačkou trvalo zbytečně dlouho. U druhého, pokud se nezadaří kojení, tak to budu dělat stejně.
@absintka19 zila jsem par let v anglii,tam jsou uplne bezne k dostani v kazdem supermarketu.tady jsem je sehnala v lekarne Agel,da se objednat na jejich strankach a pak vyzvednout nebo si nechat poslat
@beruda jako ja 💋💋💋 pokud u druheho nebudu moci kojit tak stejne, uz to je vychytane 🙏 a az na to myslet ze to nesmim zapomenout to celkem jde. Praxi zdar 🌷🌞🌷
@dominika1986 aventacke mam flasky a uplne jsem nadsena. At uz mala, velka nebo ucici, bomba 💙
Dceru jsem nekojila a taky se priklanim k termosce, syn byl zpocatku plne kojen lahvi a taky se mi osvedcila termoska. Proste jsrm to v te horke vode ohrala. Ted bojuji s druhym synem, zatim je opet plne kojen lahvi. Pokud se kojeni jako takove nepodari, venku opet budu MM ohrivat vodou z termosky.
@ilonne prala bych kojeni. Nejste ale horsi mama jdyby to neslo. Ten tlak psychicky na kojeni byl moji nocni murou a trapenim...a to jsem silna zena...ale ta masaz kolem kojeni je uz prehnana.
@absintka19 presne, nikoho uz nezajima jak se mame a jak miminko vypada, ale jestli zenska koji. Ja uz pak byla hnusna a odpovidala jsem,.otazkou "a na zachode uz jsi dneska byla?"....
@absintka19 s tim tretim uz jsem klidnejsi, bude to.50:50. U dcery se nepovedlo, u syna ano. Ale stejne zamrzi, kdyz vidis, ze nekdo prilozi uz v porodnici mimino a jede a ty se budes zase mucit cele sestinedeli. Coz ti potvrdi i LP a detske doktorky v porodnici.
@ilonne ja se kojit snazm ale nejde mi to,nemam asi dost mlika protoze mala rve hlady i po dlouhem kojeni a posledni dva dny to nechce vubec,potahne parkrat pak se odtahne a rve.stve me to,kojit bych chtela,porad to zkousim ale asi z toho nic nebude...

No mne to prislo jako skoda penez. Pouzivali jsme termosku, neustale jsme byli mimo domov takze termoska super+jedna flasticka s prevarenou studenou vodou. Kolem neznam nikoho s ohrivackou takze rada bych pomohla ale znam jen termoskove mamy 🙂