Kojenecký polštář - opravdu využitelný, nebo zbytečnost?
Přemýšlím o kojeneckém polštáři, na netu jich je spousta, dají se sehnat i celkem za dobrou cenu.. Ale stejně si říkám, nejsou to jen vyhozené peníze? Kdo opravdu může říct, že ho využil a je s ním spokojený?
Já si teď budu kupovat nový. Sice jsme teprve na začátku těhu ale já ho používám při spaní na boku pro podporu nohy, mám dlouhodobé problémy se zády a to mi pomáhá. Jinak bych ho nekupovala. Moje mamka odkojila 4děti i bez polštáře. Ale je to jak na které mamče. 🙂
holky za mě určitě koupit...já na něm od půlky těhotenství spala...využila jsem ho při kojení...mám perličkový a nádherně se přizpůsobil miminkům...a používala jsem ho i na hraní...mám Candide Multirelax 3v1...je tam úžasná kapsa, kam se miminko zasune a je v bezpečí jako v bříšku...jde tak i krmit s lahvičkou... 😉 budu ho prodávat, kdyby měla nějaká zájem...
Ja nad tim porad premyslim....porod uz mam za dverma, takze na spani uz bych ho neuzivila a kdyz premyslim nad kojenim, tak kdyz pojedu treba k mamce tak sebou urcite nebudu tahat polstar, takze se musim naucit kojit i bez polstare....takze ja kupovat nebudu.....navic ty ceny jsou za kus latky sileny.
Já ho ráda používala v těhotenství pro podporu zad a taky ke spaní. Manžel mi ho rád bral, protože se s ním příjemně sedí 🙂 . Ke kojení je též fajn, takže za mě dobrý kup 😉
Zdědila jsem, kdybych ho kupovala, budu naštvaná, že jsem vyhodila peníze oknem. Mně v posteli prostě překáží, oporu jsem si v něm prostě nějak nedokázala za posledních cca 6 týdnů najít... Uvidíme, jak se uplatní při samotném kojení.
Já s ním zatím spím, už bych bez něj neusla 😀
Mám ho od doby co mě začaly bolet kyčle, přítel mi ho koupil od kolegy z práce za 200,-
Pro mě tedy zatím svět budiž spasen za těhotenské rifle a kojící polštář 😀
Já mám ted na spaní a úžasný mám do L takže jednu stranu pod břicho druhou pod hlavu, nebo si za při záda😉. Kojení uvidim,ale určité může sloužit i jako zarážka aby malý necestoval
Já jsem ho pořídila, až 14 dnů po porodu. Byla jsem blbá, že ne dřív. Kojení s ním bylo nesrovnatelné- do té doby jsem si malou různě podkládala obyčejným polštářem. A úplně si dokážu představit, že bych ho využila i před porodem. Spávala jsem na boku s obyčejným polštářem mezi koleny. Takže já doporučuji pořídit. Tohle mi zrovna jako zbytečnost nepřipadá. Mám kojící polštář Matýsek maxi.
@gnusnow19 www.polstarnakojeni.cz, já mám teda náplň PES, protože se to dá i prát, ale kuličky mají také.
TAké jsem si koupila, původně jsem to zavrhla, že i stačí normální polštář. Ale nakonec jsem si ho koupila od jedné maminky a už s ním spím (je to můj společník). Od doby, kdy nemůžu spát na břiše neusnu jinak než s polštářem. Takže za mě nákup ano a pak klidně prodej dále 😉

@bobulka_216 nebudeš🙂 když tak ho zas prodáš🙂