Která matrace do postýlky je lepší, molitan nebo kokos?
Nejsem si jistá, jaký typ matrace pořídit do postýlky pro miminko - máte někdo zkušenosti s tím, zda je lepší molitan, kokos nebo kokosovomolitanová matrace?
Uvažuji o kokosovomolitanové, ale není zbytečně moc tvrdá? Díky za každou radu.
Ahoj holky, máte někdo matraci kokos-molitan-pohanka? četla jsem, že je vyšší- 9 cm. Mám ale koupené povlečení 120X60cm, nebude to moc natěsno nebo v pohodě?
eatygrenee • Dnes v 07:19
Která matrace je lepší kokos-molitan-kokos nebo kokos-molitan-pohanka?dík za tip
Jana
Já mám klasiku molitan od firmy Purtex a jsem maximálně spokojená. Lepší matraci koupím malýmu až do velké postele. Mám známého, co prodává matrace a od říká, že není třeba teď kupovat nějakou drahou, protože mrně svojí vahou stejně skoro na podklad nepůsobí.
Pohanka je protialergenna a prodyšná ako aj kokos, celkovo je madračka dosť tvrdá, ale nemyslím si, že to miminu vadí. Malá na nej spinká krásne dlho. Vysoká je asi tých 8-10cm, ja mám teda to väčšie povlečenie, ale podľa mňa sa tam v pohode vlezie aj to klasické 120/60cm.
Reni, práveže by tam tá doska podľa výrobcov nanny má byť! My ju tam ale nemáme a sníma to v pohode 😉
Ahoj, já mám matraci kokos-molitan-kokos. Má jí ze stránek www.darja.cz. Mají tam suprové ceny matrací,mám odtamtud i postýlku a jsem s ní velmi spokojená.
Ahojte prosim Vas o radu. Chceme objednat matrac do postielky. Cena vsetkych troch je skoro uplne rovnaka. Ponukaju matrac kokos - pohanka hruby 9cm, matrac kokos - molitan hruby 6cm, matrac kokos hruby 6cm. Prosim Vas poradte ake mate skusenosti. Ortoped mi radil cisty kokos, ale nie je to velmi tvrde?
Katka, čistý kokos je fakt extra tvrdý, neviem jak by sa na tom prckovi spalo...
lentilk.a, s tym latexom si robis srandu alebo to myslis vazne? Ja som o takom matraci este nepocula
matilko, myslim si to iste co ty. Ja osobne neznasam moc tvrdy matrac, ako deti sme mali obycajne makke a boli sme ok, beriem v puberte sa asi kazdemu spravi skolioza, tak asi pohanka kokos?
ok tak pojdem pohladat nieco k tym latexovym, dakujem za info, ja som si to vybavila ako nejaky oblecek zo sexshopu 😀
Katka, latexové sú proste naj, ale tá cena... ja mám kokos, molitan, pohanka ako hodne ľudí tu a som spokojná 🙂
matilko, az teraz ta citam, ale objednavku som uz odoslala, a hadaj aky matrac som vybrala? kokos, molitan, pohanka 😀 tak ti dakujem si ma ukludnila.
Baby, zalezi aj na tom, aky je matrac "hruby"? Ci 5 alebo 10 cm...? Tiez vyberam kokos-molitan-pohanka a maju rozne hrubky... 😝
nevíte, která strana se dává nahoru? jako jeslti ta pohanka, nebo kokos? jinak máme 10 cm matraci a nějak vysoký mi to nepřijde. řekla bych pro to mimčo tak akorát..
ahojky, naše malá má kokos-molitan-pohanka, výška 9 cm, bylo tam psáno, že pro kojence otočit kokosem nahoru, pro větší děti pohankou, takže malá zatím spí na kokosu a je spokojená, přes noc spinká v kuse 11-12 hodin, ale to tím kokosem nebude, to má spíš asi po rodičích, taky rádi spíme 😀
Ahojky, chtěla bych se zeptat, co je matrace ze zpevněného purového jádra potažená vatelínem 😕 . Je vysoká teda jenom 5cm, což mi přijde málo, ale jestli je vhodná pro děti a pro monitor dechu?
Já jsem vsadila taktéž na kombinaci kokos-pohanka. Zajeli jsme si pro ní do Polska, takže nás vyšla na 450 kč. Doufám, že náš brouček s ní bude spokojený 🙂
myslim, ze staci molitan ... maly je este lahucky a ked bude mat velku postel, tak potom zainvestujeme aj do kvalitnejsieho ...
Ahoj, my máme celokokosovou matraci, je sice celkem tvrdá, ale když na ní malá spí od narození, tak jí to vůbec nevadí. Doporučovali mi ji i v porodnici.
můžu se zeptat, co máte v košíku? já jsem včera v jednom obchodě viděla takovou kokosovou vložku do kočárku, tak ted přemýšlím, jeslti by neby do košíku dobrá.

matilko-díky za tip,já mám koupenou taky tu nanny,a když je tam ta deska tak to nesnímá?MUSÍ TO BÝT JEN NA TOM ROŠTU?já teda ještě doma postýlku nemám,ale předběžně se ptám.Díky 😎