icon

Nánožník v ceně. Používá se i do autosedačky a kočáru?

gababa
5. lis 2009

Ahoj,
když k některým kočárkům nabízejí nánožník v ceně - je to pouze pro sportovní korbičku? Nebo se to používá i do hluboké a do autosedačky jako fusak? Je to teplé a vhodné pro novorozeně nebo je lepší přikoupit zimní fusak???
Čekám prcka na konec února.
Děkuji

A kdyby některá z vás měla zkušenost s ABC Design 4 tec nebo Cortina X3 evolution kočárky, budu ráda za jakoukoli recenzi.

díky

kutcher
•
5. lis 2009

Tak ja nanoznik pouzivala na hlubokou, sportovni i na autosedacku, ale ten nanoznik pusobi spis proti vetru, vlhku, necistotam a jako tepelny izolant, fusak muze slouzit i jako nanoznik, ale ja pouzivam oboji, protoze fusak obali cele dite a zahreje ho, ale nanoznik i kdyz jsou nektere zateplene tuto funkci az tak neplni!

senja
•
5. lis 2009

Pokud to dobre chapu, tak nanoznik je jen de facto takovy ten umely obal proti vetru, ktery ale nijak nehreje. Zda je pouzitelny i na hlubokou korbu, to se asi lisi podle modelu, ale ve vetsine pripadu bych rekla, ze je jen na sportak (treba ten nas Mutsy ma zvlast prehoz na hlubokou korbu a zvlast nanoznik na sportak).
Zkratka fusak pod nanoznik je nezbytny.
Jina varianta je pokud nechces kupovat nanoznik (to ale neni tvuj pripad, protoze to mas v cene), tak si rovnou poridis fusak s umelou vodovzdornou latkou na povrchu (myslim, ze to je treba Kaiser Iglu).

kutcher
•
5. lis 2009

No to fakt zalezi na znacce, u inglesiny pouzivam ten samy fusak, tedy nanoznik na vsechny tri zpusoby... castecne vyhrata byva i ta prenosna taska pro mimi, ale na zimu uz kazdopadne fusak

lamarika
•
5. lis 2009

Určitě pořiď i fusak nebo si ho od někoho pujč. Nánožník je většinou jenom na sporťák. U toho našeho píši vyteplený, ale moc vyteplený teda není. Takže pokud někde budou psát, že je vyteplený, tak si na to dej pozor a radši si ověř jak moc je vyteplený.
Jinak k těm kočárkům. Já jsem chtěla tu cortinu, tak jsem celá nažhavená se jela na ni podívat a byla jsem moc sklamaná. Přišla mi strašně robustní a nevešla by se mi ani do auta a ani do výtahu 😒 Takže jsem volila jiný a tudíš ti už víc neporeferuji 😅

ejaja
•
5. lis 2009

určitě bych pořídila fusak 😎 a nějakej dobrej 😀

gababa
autor
•
6. lis 2009

Díky holky, mně už jde hlava kolem, jsem jen já a internet, kámošky se stejnejma starostma nemám, takže i všechno kupuju a kalkuluju. Vzhledem k zimnímu novorozeňátku určitě koupím i fusak.

Jenže jsem se snažila najít kamenej obchod, kde si kočáry povozím (Praha) a prostě mám asi smůlu, nemaj je, nebo jiný typy. Už jsem si řekla, že se rozhodnu teď a objednám, ale to je sázka do loterie asi no ☹.
Cortinu jsem viděla taky u pani na ulici, ale nevím, jestli to byla přesně ona, každopádně to bylo obří a robustní. Budu v druhym patře bez výtahu a jezdim po Vinohradech, takže žádný terény, spíš bych potřebovala malej městskej. ABC se mi zdá super, viděla jsem jen ale jiný typ, což už by se nemuselo lišit......

ladida.l
•
6. lis 2009

gababa
cortinu mají v Chicco na Černým mostě - vedle electroworldu...

gababa
autor
•
6. lis 2009

Díky. Ještě jeden dotaz: zvolit tři nebo čtyři kola? Jak moc na tom záleží. Budu se pohybovat po pražských ulicích, žádný terény.