icon

Bazar na Jablunkovsku, byl by nějaký?

tygriz
27. zář 2015

Ahojte, byl by nějaký fajn bazarek na Jablunkovsku, s mimčem se moc nikam nedostanu a nějaké levnější hadříky by se hodily, prcek strašně rychle přibývá. Máme 5 týdnů. Díky za tipy

moulinkaa
28. zář 2015

@tygriz Ahojky, a co dětský bazárek přímo tady na koníku? Jsou tu super věci od ostatních maminek a za dobrou cenu, objednáš poštou a máš to.
Nebo si vybereš věcičky ze svého okolí a předáte si je osobně - tady jsem ti vyhledala třeba dupačky z okolí Vsetína 🙂
https://www.modrykonik.cz/market/body-dupacky-o...

pcd
28. zář 2015

@tygriz ahoj minulý týden byl bazarek v třinci a měl by byt i v bystřici ale vůbec netuším kdy. Jinak tady na bazaru jsou i věcičky od holek třinec lomná košařiska...

tygriz
autor
29. zář 2015

Ahoj, díky za tipy, vyzkouším. Vsetín je pro mě bez auta i tak daleko☹ ale pošta to samozřejmě řeší, akorát zase nikdy pořádně nevíte, co kupujete, fotky někdy nejsou úplně takové jako zboží. Nemáte někdo zkušenosti s tímhle internetovým bazárkem? "Nej dětský secondhand". Prý mají kamennou prodejnu přímo v Jablunkově?

maximusek
30. zář 2015

Ahoj, jsem z Jablunkova a kousek mám "Nej dětský secondhand". Chodím do prodejny, paní tam jsou moc ochotné, půjčí ti věci domů a můžeš malému vyzkoušet. Věci, které se nehodí, normálně vrátíš. Mají hodně věcí na mimča a za pár korun. Musím taky zkusit objednat i přes net...

trinitttka
1. říj 2015

Holky já zrovna byla taky poprvé nakoupit v tom Jablunkově v Nej dětském second handu a super, pěkné věci za málo peněz. S paní jsem se domluvila, že můžu objednat i telefonem nebo přes internet na tom jejich eshopu nejdetskysecondhand . cz. Nejdou tu vkládat odkazy, tak píšu takhle. Myslím, že to můžu doporučit.