Dada pleny. Z jaké stránky objednáváte? Jaký druh a velikost?

trdli
16. únor 2021

Krásný den, ženy! 🌷
Chci se zeptat, kdo používáte/nebo budete používat Dada plenky pro novorozence,.. Objednáváte z internetu? Z jaké stránky? A jaký druh a velikost? Zkušenosti?
Děkuji moc za odpovědi. ❤️🌷

dascha9
16. únor 2021

https://www.4child.cz/dada-plenky-extra-care/ objednávám tady. Určitě doporučuji ty zlaté, ty jsou super. Zelené už stojí za prd, dříve byly lepší. Jinak já jsem koupila pro začátek 1x vel.1, 2 x vel.2 a pak už jsem přecházela na vel. 3. (ale měla jsem ještě dost plen od Pampers, které malá dostala jako dárek k narození). Ty Dada plenky jsou o něco menší, než třeba pampers. Kdybych, ale měla srovnat, tak ty pampersky (bílé) úplně pro ty nejmenší jsou za mě lepší, jsou takové měkčí a do vel. 2 to cenově ještě jde, pak už jsem přecházela na Dada. Moc bych nenakupovala do zásoby, protože nemusí prckovi sedět. Je to lepší vyzkoušet, ale obě moje děti neměli problém se žádnýma plenami.

moncicakhj
16. únor 2021

Taky doporučuji 4child. Pro první kdysi byly fialové, ale určitě plánuji koupit ty zlaté. Určitě 0 do porodnice, pak 1 a 2. Od 3 se to začalo lámat a už jsem s nima spokojená nebyla a začal se mu sypat zadek. Postuplně jsem dávala Kolorky v létě (ty jsou dražší) DM, Pampers, Albert, Happy. To uvidíte časem, co vám sedne z čeho se pročůrá... Teď dáváme jen Pampers pants, jak chodí na nočník a večer zapínací.

vaculovav
16. únor 2021

U prvního syna jsem používala Dada, kupovala jsem v Těšíně ( máme cestu něco přes hoďku) nebo u nás je má paní v obchůdku. (Dětské zboží)

kaca_imrnous
17. únor 2021

Ahoj 🙂 Já mám dobrou zkušenost se stránkou kupplenky.cz. Vždycky jsem koupila, co jsem potřebovala, ve všech velikostech, dodání maximálně za dva dny. Opravdu spolehlivý server. 😉 A co se týká velikostí - oba moji synové měli velikost č. 1 do jednoho měsíce, pak do 2.-3. měsíce velikost č. 2, pak dlouho velikost č. 3 a podle kil jsem přešla na velikost č. 4. Můžu říct, že jsem vyzkoušela všechny barvy a velikosti a moji kluci nebyli nikdy opruzení, opravdu výjimečně mi plenka protekla (a to jsem přesvědčená, že bylo tím, že jsem jim tu plenku třeba křivě nasadila, ne kvalitou plínky). Ty zlaté jsou opravdu top, ale já mám dobrou zkušenost i s těmi ostatními. 🌷

marketka_m
17. únor 2021

já kupuji přes známého, ceny cca o 20 kč levnější.. někdy i 50 kč než z webu, takže si ve velkém vždy vezmu 5 a více balíků to je pak znát.

kamca050
17. čer 2021

Děvčata, pokud byste některá měla zájem, tak tu mám několik úplně novych balíku Dada Extra Care Pants 4, 39ks v balení. Balik za 180,-, při odběru více než 3 balíku je balik za 170,-. Osobní vyzvednutí v Plzni a nebo při platbě předem zašlu přes Zasilkovnu🙂