Dětská odsávačka nosních hlenů, Ballidoo x Plus Comfort

inkognita
5. lis 2015

Ahoj holky,

malá trpí snad od prvního měsíce rýmou, které se ne a ne zbavit. Používám odsávačku na vysavač (ta je super), ale jelikož bydlíme v panelovém domě, není možné vysávat třeba ve 3 ráno :( teď to tak praktikuji, ale čekám, že se na nástěnce brzy objeví nějaký příspěvek souseda :( Zkoušela jsem i tu ústní, případně balónkovou, ale nevytáhnu tím skoro nic :( Proto jsem se rozhodla vybrat odsávačku na baterky.

Do užšího výběru se dostala Elektrická odsávačka hlenů Béaba Ballidoo (na webu jsem moc recenzí neobjevila) vs. Cestovní odsávačka hlenů na baterie Plus Comfort (co jsem se dočetla, tahle je hodně podobná LivingLab, ale je lepší v tom, že se dá postavit)..

Prosím, můžete mi poradit kterou? O Béaba Ballidoo jsem toho moc neobjevila, ale docela se mi líbí dva výkony, které nabízí.. nicméně více recenzí je u Plus Comfort.

Moc díky!

veruhlo
1. led 2016

S Balidoo nemám osobní zkušenost - pouze zprostředkovanou od kamarádky. Odsává prý dobře, blbě se ale vzhledem k tvaru drží v ruce. Plus Comfort mám (ale novější typ, než máš na obrázku s větší nádržkou na hleny) a jsem z ní nadšená. Věra

atinkaa
1. led 2016

iba ti skopirujem to co som tu pridavala do inej temy
do uzsieho vyberu pridaj i nemecku

baterkova odsavacka je super vec, ano je drahsia ale je i na cesty, nemusis budit susedov s vysavacom, ak ste zvyknuti niekam cestovat tak tiez nie vsade je vysavac po ruke...jemna, setrna, super - mali sme nemecku Olaf a bola ako v reklame.

https://www.youtube.com/watch?v=21uEDjxvlAE

verim ze budu mat napr. na pink or blue kedze je to nemecka firma