Dětský prací prášek, doporučíte?
Maminky, doporučíte mi prosím dětský prášek nebo gel pro děti? Malá se má za chvíli narodit a chci přeprat oblečení. Ráda dám na vaše doporučení.
Amway
já jsem u prvního syna používala Lovelu a prášek Batole - bez problému, teď čekáme druhého a zkusili jsme koupit Persil Sensitive, uvidíme, zda malej nebude s ním mít nějaké problémy, kdyžtak bychom přešli zase na Lovelu. Každé mimi je jiné, musíte zkusit a uvidíte... 🙂
já mám prášek Denkmit sensitive z DM a aviváž bílý Silan 🙂
@scruffy Psala jsi, že jsi používala gel na praní z DM, ale vadilo ti, že je bez parfemace. Jaký gel to je? Já přesně takový hledám, sama tu parfemaci nesnáším. Koupila jsem si Lovelu sensitive a jsem nemile překvapená, že je navoněná daleko víc, než gel co používám na prani běžně ☹
Ja mam od Bupi gel a aj Bupi avivaz ,vonia to jemne a pradlo (aj z druhej ruky) mam skvele vyprane,jemne a vonave 🙂
Také Lovela,hezky voní a jsem s ní spokojená 🙂
maminy, můžu se zeptat koupila jsem prací gel Lovela color pro barevné prádlo, jelikož máme víc barevných kousků pro mimi, ale i pár bílých, máte zkušenost, že perete třeba na 40 stupnu barevné i bílé prádlo tím gelem Lovela color?
Na první dva syny jsme používala prací dětský prášek od Amway. Ale už pár let kupuji prášky z Německa, tak mám teď na mimčo nachystaný gel Persil a Spee sensitive z Německa.
za mě dělaný doma. 250g mýdlo jelena nastrouhat, v 5l kýblu zalít konvicí vařící vody, rychle a pořád míchat, než se mýdlové kousky rozpustí, vedle v kastrolu 250g prací sody zalít vroucí vodou, rozmíchat. Pak přílít do kýblu s mýdlovou vodou, promíchat a dolít vroucí vodou do 5 l. Nechat zchladnout. Dávám hrnek tuhého gelu do bubnu pračky na jedno praní. Je to ekologické a pro pokožku mimi ideální. Lze udělat i větší množství, vydrží, nekazí se🙂 Nikdy jsme neměli jediný kožní problém, ani jsme nebyli osypaní, opruzení. Pere v tom spousta mých kamarádek. Mýdlo i sodu kupuju v makru. Peru v tom i látkové pleny a pobryndaná bodýčka a vše hezky pustí. Horší fleky potřu před praním žlučovým mýdlem z DMka.
Já na Lovelu slyšela spíše špatné ohlasy...
Já si taky nechávám prášky a aviváže,a další věci vozit s Německa...
Používám Ariel gel,který je vhodný i na citlivou pokožku a střídám ho ze sypkým Waschbar nebo Waschkonig a super...
Prcka sem přenášela a byl po porodu dost vysušený a od 3 měsíců trpěl na atopák...A na prášky s Německa si nemůžu stěžovat...Jen jemu nedávám aviváž a vše mu pečlivě žehlím
Batole a Dreft Sensitive
a co rikate na Jelena?
Lovela 🙂
Také velice doporučuji mýdlově ořechy v klasické formě - mají opravdu široké použití, popř. gel z mýdlových ořechů. Není třeba se obávat, použití je velice snadné, pere krásně (později, na hodně zašpiněné prádlo je možné kombinovat s jádrovým mýdlem), má přírodní aroma (není cítit po chemii), nemůže uškodit dětské pokožce - ani miminku s pokožkou se sklonem k atopickému ekzému. A navíc šetříte přírodu 😉

Lovela, ale od jednoho roku uz běžný prášek. Nyní si ho už dělám doma (mýdlo z Jelena + soda na praní)