icon

Dlouhý overal na spaní pro dvouletého prcka, kde seženu?

calvac
13. srp 2012

Ahoj holky, mám skoro dvouletého prcka a chtěla jsem mu na spaní pořídit dlouhý overálek se šlapičkou. Nikde nemůžu koupit větší velikost než 92 - byla jsem v Tescu, CaA atd. a všude je mají jen do 92. Nevíte, kde se dá koupit větší? Overálek mi připadá nejvhodnější - nikde nic netrčí, nevyhrnuje se,... Děkuji za odpovědi a rady.

zuzik24
13. srp 2012

Ahojky, já zrovna dneska vyřazovala malé věci po mojí dcerce a objevila jsem tři overálky velikosti 98 od Nextu. Akorát už je moc neunosila, protože v tu dobu začala spinkat bez plenky a přišlo mi lepší praktičtější pyžamko 🙂 Zkus se juknout na Next, jinak mě opravdu žádná jiná značka nenapadá 😉

atreides
13. srp 2012

na mimibazaru určitě nějaký najdeš a vím, že Next je dělá - jen bez šlapičky 😉

bangie
13. srp 2012

zkuste next. ale starší kolekce. v té nové kolekci už tak velké bohužel nemají :(

veronikaka
13. srp 2012

Máme krásnej od Schiessera. Dá se použít "s" nebo "bez" šlapiček - ohrnuje se dle potřeby.

ffiinnkkaa
14. srp 2012

V Tescu F&F je uvedena velikost 18 až 24 měsíců, ale je to teda o hodně větší. 😉

mamkamarketa
14. srp 2012

Mothercare.

benjik
14. srp 2012

disney

tital
14. srp 2012

MotherCare, pasaz Myslbek, nebo nakupak Flora. Delaji spaci overalky do 36 mesicu. Ale nejsem si jista o kolik jsou vetsi nez prave treba od FaF z Tesco, ktere je ma do 24 mesicu, syn ma ted 91 cm, a bude mit teprve za mesic 2 roky. Overalek je mu vetsi, rukavky urcite, u nozicek neodhadnu. Ale doufam, ze mu budou ty overalky od MotherCare co nejdele, mame je na spani moc radi, syn nespinka prikryty.
Pak NEXT ma obdobne velikosti, i overalky, ale s temi konkretne nemame zkusenost.

myskin
20. srp 2012

Tak s tím mám u své stále odkopané dcery bohaté zkušenosti. Next dělá overaly (dupačky) ve velikosti 2-3 roky, pak jsme měli značku Engel (merino vlna, ale dělá i jiné) ve velikosti 116, dobré věci na spaní má i Lotties.

petrajavor
21. srp 2012

v C&A sem teď viděla i větší velikosti než 92 😉

marcelkap
21. srp 2012

My teď koupili overálek 92, ale měli i větší od Autex. Je to kvalitní česká značka.