icon

Do kolika měsíců nosilo vaše dítě bodyčka?

agne
11. zář 2014

Jsou praktické i pro dvou tří roční batole 🙂 ?
Občas vídám moc krásná body ve větších velikostech, ale nevím, zda ty spodní druky nezavazí pak kvůli chození na nočník... 😀 anebo jestli se do toho nechá ještě nasoukat... 😎
Díky za poznatky 😉

Strana
z2
petrajavor
11. zář 2014

T má 2roky a 2měsíce, bodynka má na noc, jelikož to má ještě plínu. Přes den je měl do 2let, to začal chodit na nočník a staly se nepraktické....

klaire22
11. zář 2014

Cca kolem 18 měsíců jsme přestaly, malá byla přes den odplenkovaná, takže to bylo spíš pro zlost 😉

olusenka
11. zář 2014

do vel. 98 a asi 2,5 let. Letos v létě jsme pomalu začali přecházet na trika. Bohužel některá bodyčka, která jsem na začátku léta koupila, ani neměl na sobě. Trička jsou při chození na nočník prostě praktičtější. Co se týče velikosti, myslím, že není problém, hezké body, se kterým se nechci rozloučit se dá prodloužit extendorem, a na šířku ještě nebylo žádné body dětem malé-úzké.
kamarádka říká, že její dcera je nosila i při chození na nočník, zvládla si je sama rozepínat, ale stejně se dá ten zadní delší díl pěkně vymáchat v nočníku.... 😉

lenicka07
11. zář 2014

Malá nosí i teď ve 2 letech a osmi měsících. Máme taková dlouhá z CA, ještě jí jsou. Na nočník nepraktické, ale na ven fajn, holá záda jsou děs 🙂

mjmjmj
8. říj 2014

My u obou dětí cca do cca 20 měsíců... jakmile začal nácvik nočníku a děti si začaly samy říkat, ale musel to pak být fofr, body jsem zrušila -bylo to nepraktické. Holá záda řeším delším tílkem (klidně o velikost nebo dvě větším) pod triko.

marcelka287
8. říj 2014

Body stále malá má. Je jí 15 měsíců. Čůrání trénujeme už docela dlouho a nijak mi to neva🙂 a teď na zimu mi to přijde super, že ji nelezou záda, protože se pořád ohýbá a něco koumá. Koupila jsem dokonce tílko, které je zapínací jako body..

iv45
8. říj 2014

Prosím, nemáte některá na bazárku nebo k prodeji body 86 a větší? prosím do ip zprávu,
rádi bychom nosili i větší ale mám problém sehnat pro 7m syna ted nosí 80, a chtěli bysme nosit a nadále

abalajda
8. říj 2014

My košíky bodycka dokud nosila dcera pliny,když začala chodit na nocnik,začala jsem teprve dávat jen klasická třímá aby se malá rychle svlekla a nedošlo k nehodě....🙂

canova
8. říj 2014

Dobry den,syn nosil body do te doby nez zacal chodit na nocnik pak uz jsem nedavala.

nikollita
8. říj 2014

Já dávám pořád, 2 roky oslavil minulý měsíc. Bohužel je vzrůstově větší, takže sehnat tak velké bývá problém. Nedávno jsem narazila v Tesco (poslední balení a spíš holčičí), jinak sháním přes bazárek a nechávám si šít přes Fler. Trička mi nevyhovují, neustále se vyhrnují.
Zatím na venek nosí pleny, na doma ne. Čůrání ok.

mishkin
5. lis 2014

Ja mam také 2 letou holčičku a musím říci, že jí body už téměř nedávám, hlavně kvůli chození na záchod. Pokud se jí chce, dokáže si dojít sama na nočník, ale rozepnout u toho body...to by byl problém 🙂 I když teď v zimně by bylo určitě dobré, aby netáhlo na záda. Ale protože už nenosí pleny, dávám jí bavlněné košilky...jsou pěkně dlouhé, takže jí nikde nic nekouká 😉

yamdena
5. lis 2014

Jsou praktická hlavně na zimu, netáhne na záda. Pixybaby je vyrábí do velikosti 116 🙂

janinek
5. lis 2014

Dcera je cervencova, jsou ji dva ctvrt, nocnik nezajem, takze jsem ted na podzim zase bodyna vytahla. mame Carters a Pleas Schiesser. Ma je na ven hlavne. Kdyby uz chodial nanocnik, asi bych shanela i kosilky.

anelka38
6. lis 2014

Ještě skoro ve třech letech 🙂 Zapínala jsem je první 3 měs., pak mi začalo vadit, jak to mačká plenu a při pomyšlení, jaké tam musí být horko - plena, body, punčochy, kalhoty, ble). Jsou super bo ač nezapnutá, tak dobře drží zastrčená 🙂 Na nočník se malá naučila vyhrnovat až po krk, aby neměla mokrej šos 😀

evelle
6. lis 2014

Do té doby, dokud byla potřeba plínka. Pak se body stalo nepraktickým a omezujícím, když šlo o rychlost při svlékání a potřebě na nočník.

ivular
6. lis 2014

Syn má 3,5 roku a bodýčka má pořád. Ale už asi 2 roky mu je nezapínám. Maximálně mi vyhovuje, že jsou tak dlouhá, takže i když syn dělá neustále nějaké kotrmelce, nikdy nemá holá záda.

marcinek
6. lis 2014

deti nosi jeste ted, vadi mi ty holy zada, tak dcera obcas na spani ke kalhotum a syn na ven. Jen nezapiname a strcime do kalhot.

nov777
6. lis 2014

Poslední jsme měli ve velikosti 86, jakmile přišel na řadu nočník, přesta jsem je kupovat a kupuju trička.

sarkar
6. lis 2014

Malá teď bude mít 21 měsíců...body občas dávám, hlavně teď co se ochladilo, aby jí venku nelezla záda z bundy. Doma mám ale radši trička nebo nosí body dole rozeplé - už chodí na nočník a na doma plínku nenosí (někdy ani ven), tak aby jí to jednak nepřekáželo když si chce sednout a jednak aby si nepročůrala body při případné nehodě. Po zimě je už asi nebudu dávat vůbec (to jí budou 2 roky a vel. tak 86, tipuju, je to pinďa 🙂).

sarusinek
6. lis 2014

Cca do 20 měsíců, u prvního vlastně téměř to samé. Největší body, co jsem kdy kupovala, bylo vel. 92

mandala
16. lis 2014

Do té doby, než začne chodit na nočník.

Strana
z2